C
Cona
Gast
Omdat vandaag de vis boer in het dorp was dacht ik weet je wat ik ga eens gamba's maken ala Nosmo, weer of geen weer we gaan er voor, zeker nu ik de eco brassa's binnen had gekregen.
Het is mijn eerste BBQ ervaring sinds hele lange tijd, zeker de eerste keer dat ik zelf het op deze manier doe en nu snap ik waarom mensen zeggen niet kant en klaar kopen maar zelf marineren.
Alle ingredi?nten klaar gezet en de marinade gemaakt, uurtje in de koelkast laten staan.
De BBQ klaar gezet en daarna is het even geduld hebben,heb niet veel kooltjes gebruikt omdat dit echt een kleine Q is en moet zeggen het werkte echt goed.
En niet heel lang daarna het eind resultaat!
Ik moet zeggen dat ik echt zwaar verrast was door de smaak van dit gerechtje, ze waren echt binnen paar minuten op en dat zegt wel genoeg want meestal eet ik toch wel rustig aan
Nosmo dank voor het delen van dit recept want echt waar het was verrukkelijk!, dit smaakt naar meer dus morgen de Spiff burgers even testen.
Het is mijn eerste BBQ ervaring sinds hele lange tijd, zeker de eerste keer dat ik zelf het op deze manier doe en nu snap ik waarom mensen zeggen niet kant en klaar kopen maar zelf marineren.

Alle ingredi?nten klaar gezet en de marinade gemaakt, uurtje in de koelkast laten staan.

De BBQ klaar gezet en daarna is het even geduld hebben,heb niet veel kooltjes gebruikt omdat dit echt een kleine Q is en moet zeggen het werkte echt goed.

En niet heel lang daarna het eind resultaat!


Ik moet zeggen dat ik echt zwaar verrast was door de smaak van dit gerechtje, ze waren echt binnen paar minuten op en dat zegt wel genoeg want meestal eet ik toch wel rustig aan

Nosmo dank voor het delen van dit recept want echt waar het was verrukkelijk!, dit smaakt naar meer dus morgen de Spiff burgers even testen.