- Berichten
- 1.648
De hele week keek ik al uit naar vandaag. Had het plan opgevat om een met kaasmacaroni gevulde bacon bomb (fatty) te maken. En ik moet zeggen, die was goed gelukt. Als eerste kaasmacaroni gemaakt. Na het afgieten van de macaroni cheddar en mozarrella toegevoegd aan de macaroni en alles goed door elkaar gehusseld. Gestort op stuk bakpapier en opgerold. Aflaten koelen op daarna oplaten stijven in de koelkast. Terwijl macaroni stond te koken, erboven in een vergiet prei gestoomd. Na het vlechtwerk gehakt erop gedaan, vervolgens de gestoomde prei en tot slot de kaasmacaroni. Alles opgerold en op de Q. Gerookt met kersenhout en na 1,5 uur op 175 gr was de bomb klaar. Beetje SSS suas erop, daarna was het weer genieten.

Het vlechtwerk

Klaar met vlechten (jammer dat die plakjes altijd zo kort zijn)

Alle ingredi?nten bij elkaar

Op transport plankje, tijd om naar de Q te gaan

Na 40 min even draaien

Temperatuur is goed

Heerlijk met die kaasmacaroni

Coleslaw met druiven deed het er goed bij
Bedankt weer voor het kijken

Het vlechtwerk

Klaar met vlechten (jammer dat die plakjes altijd zo kort zijn)

Alle ingredi?nten bij elkaar

Op transport plankje, tijd om naar de Q te gaan

Na 40 min even draaien

Temperatuur is goed

Heerlijk met die kaasmacaroni

Coleslaw met druiven deed het er goed bij
Bedankt weer voor het kijken