- Berichten
- 3.153
Vandaag was het prima weer om zowel de Kerstboom op te zetten, de lampjes buiten in de bomen op te hangen en natuurlijk ook om lekkere baby back ribs te roken.
Dus de daad bij het woord gevoegd en gisterenavond 4 racks in de Boston Butt rub gezet, voor de nacht in een vacuum jasje gestoken en om 11:30u op de WSM met wat kersenhout om een fijne rooksmaak te krijgen.
Volgens de bekende 3-2-1 methode was het dan om 17:45u ook weer smullen geblazen!
Hier zijn wat plaatjes om het toe te lichten en ja.....ze smaakten zoals ze er uit zien.
Bedankt voor het kijken!
in de vacuum voor een nachtje koelkast
de 18 gloeiende kokosbriketjes klaar voor de sessie
roken maar!
na 3 uur op de WSM is de kleur prima en de rooksmaak mooi aanwezig
en natuurlijk een beetje kerstsfeer bij de WSM
klaar om te glazen
Stockyard Southern Blues BBQ saus erop!
en gesneden in hapklare brokken....!
Dus de daad bij het woord gevoegd en gisterenavond 4 racks in de Boston Butt rub gezet, voor de nacht in een vacuum jasje gestoken en om 11:30u op de WSM met wat kersenhout om een fijne rooksmaak te krijgen.
Volgens de bekende 3-2-1 methode was het dan om 17:45u ook weer smullen geblazen!
Hier zijn wat plaatjes om het toe te lichten en ja.....ze smaakten zoals ze er uit zien.
Bedankt voor het kijken!
in de vacuum voor een nachtje koelkast

de 18 gloeiende kokosbriketjes klaar voor de sessie

roken maar!

na 3 uur op de WSM is de kleur prima en de rooksmaak mooi aanwezig

en natuurlijk een beetje kerstsfeer bij de WSM

klaar om te glazen

Stockyard Southern Blues BBQ saus erop!

en gesneden in hapklare brokken....!
