Vanmiddag de Primo aan het werk gezet om babi pangang te maken.
Gisteravond begonnen met de marinade en hierin de procureur de nacht en middag laten marineren.
Vanmiddag om 15:30 de Primo opgestookt tot 170 C om de procureur te garen Tor 65 C. Hierna de Primo opgestookt tot ruim 200 C om vervolgens nog even direct te grillen voor een mooi knapperig korstje.
Net uit de marinade en op het rooster:
Na een uur:
Na ruim anderhalf uur:
Nog even grillen:
En klaar!
Het vlees was super, echt heerlijke smaak. De saus vond ik nog niet zo Chinees smaken... Hier in mis ik nog wat. Rede om het nog maar eens te doen
Dank voor het het kijken.
Gisteravond begonnen met de marinade en hierin de procureur de nacht en middag laten marineren.
Vanmiddag om 15:30 de Primo opgestookt tot 170 C om de procureur te garen Tor 65 C. Hierna de Primo opgestookt tot ruim 200 C om vervolgens nog even direct te grillen voor een mooi knapperig korstje.
Net uit de marinade en op het rooster:


Na een uur:

Na ruim anderhalf uur:

Nog even grillen:

En klaar!



Het vlees was super, echt heerlijke smaak. De saus vond ik nog niet zo Chinees smaken... Hier in mis ik nog wat. Rede om het nog maar eens te doen

Dank voor het het kijken.