Morgen ga ik proberen babi pang gang te maken
Recept heb ik hier gevonden, m.a.w. min of meer copy paste Eward bedankt
Maar dan moet het wel nog eerst effe goed gaan.
Vandaag een stuk varkensnek ( 600 gram ) gekocht bij een van de betere slagers uit de buurt.
En de marinade gemaakt zoals aangegeven in onderstaande link ;-)
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/varken/babi-pangang-met-bami/msg122241/#msg122241
Het recept van Ewald sprak mij wel aan en omdat ik graag pang gang eet, dus maar eens proberen.
Nu komen toch nog wel wat vraagjes :-/
Ik ga de bbq inrichten op indirect bbq-en
Hoeveel kolen zou ik hiervoor nodig hebben.
Ik heb nog en zak weber kolen ( long Lasting) en die zou ik graag willen opmaken, voordat ik over ga op de kolen van de colruyt.
Of toch beter met de kolen v.d. Colruyt aan de slag gaan.
Hoe warm moet de bbq van binnen zijn?
De 2 brikettenhouders gebruiken, of de kolen op het rooster leggen
Is het verstanding om een gedeelte van het kolen rooster af te dichten met alu foli om en betere temp controle te krijgen?
Graag jullie hulp, zodat ik morgen aan de slag kan gaan en niet sta te stuntelen.
Greetz,
Blefke
Recept heb ik hier gevonden, m.a.w. min of meer copy paste Eward bedankt
Maar dan moet het wel nog eerst effe goed gaan.
Vandaag een stuk varkensnek ( 600 gram ) gekocht bij een van de betere slagers uit de buurt.
En de marinade gemaakt zoals aangegeven in onderstaande link ;-)
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/varken/babi-pangang-met-bami/msg122241/#msg122241
Het recept van Ewald sprak mij wel aan en omdat ik graag pang gang eet, dus maar eens proberen.
Nu komen toch nog wel wat vraagjes :-/
Ik ga de bbq inrichten op indirect bbq-en
Hoeveel kolen zou ik hiervoor nodig hebben.
Ik heb nog en zak weber kolen ( long Lasting) en die zou ik graag willen opmaken, voordat ik over ga op de kolen van de colruyt.
Of toch beter met de kolen v.d. Colruyt aan de slag gaan.
Hoe warm moet de bbq van binnen zijn?
De 2 brikettenhouders gebruiken, of de kolen op het rooster leggen
Is het verstanding om een gedeelte van het kolen rooster af te dichten met alu foli om en betere temp controle te krijgen?
Graag jullie hulp, zodat ik morgen aan de slag kan gaan en niet sta te stuntelen.
Greetz,
Blefke