- Berichten
- 1.554
Ondanks dat de BBQ-sessies gewoon door gaan, blijf ik de laatste tijd een beetje achter met lezen, reageren en bijdragen op dit forum. Maar we zijn nog springlevend, dus wordt het weer eens tijd voor een klein berichtje.
Iedereen is het geloof ik wel eens dat wanneer je ergens bacon c,q. spek in verwerkt, dat alles dan wat lekkerder wordt. Hetzelfde heb ik nou ook met Pulled Pork. Overal waar wat te combineren valt, daar geeft PP net dat beetje extra.
Ik had nog wat PP liggen en na de kroketten, bitterballen, loempia's en bapao's, nu iets makkelijkers gemaakt met in eerste instantie de kids op het oog. Achteraf bleek dat mijn vrouw en ik dit het meest lekker vond, maar ach....zo hadden wij tenminste meer
Een aardewerken bakje, wat gefrituurde frietjes, geraspte kaas en fijn gesneden PP. Mik het hele zooitje door elkaar en bedek de bovenkant met wat extra PP en daar bovenop een extra laag geraspte kaas. Even 5 minuten in een hete en afgesloten OTP en klaar.
Uit ervaring weten we inmiddels nu dat dit het lekkerst is met dikke Country friet (niet gebeurd), dus lekker dik met de schil er nog op. Yummie
Vandaag samen met een PeZo gekruide eendenborst en wat achteraf SBR Honey geglaze'de DIRT gekruide kipkluifjes/borrelpootjes.
Een beetje van alles door elkaar dus, maar daarom niet minder lekker.
Zo....nu weer wat verzinnen voor de volgende keer
Iedereen is het geloof ik wel eens dat wanneer je ergens bacon c,q. spek in verwerkt, dat alles dan wat lekkerder wordt. Hetzelfde heb ik nou ook met Pulled Pork. Overal waar wat te combineren valt, daar geeft PP net dat beetje extra.
Ik had nog wat PP liggen en na de kroketten, bitterballen, loempia's en bapao's, nu iets makkelijkers gemaakt met in eerste instantie de kids op het oog. Achteraf bleek dat mijn vrouw en ik dit het meest lekker vond, maar ach....zo hadden wij tenminste meer

Een aardewerken bakje, wat gefrituurde frietjes, geraspte kaas en fijn gesneden PP. Mik het hele zooitje door elkaar en bedek de bovenkant met wat extra PP en daar bovenop een extra laag geraspte kaas. Even 5 minuten in een hete en afgesloten OTP en klaar.
Uit ervaring weten we inmiddels nu dat dit het lekkerst is met dikke Country friet (niet gebeurd), dus lekker dik met de schil er nog op. Yummie

Vandaag samen met een PeZo gekruide eendenborst en wat achteraf SBR Honey geglaze'de DIRT gekruide kipkluifjes/borrelpootjes.
Een beetje van alles door elkaar dus, maar daarom niet minder lekker.
Zo....nu weer wat verzinnen voor de volgende keer





