Volgende week zaterdag wil ik op onze dochters verjaardag Pulled pork maken voor de gasten.
Nu heb ik een mooi stuk van 4 kilo. Mijn plan is om deze te bereiden zonder het inpakken in folie en de keg in de nacht zijn werk te laten doen. Het liefst wil ik rond 1500 a 1600 de broodjes serveren. Kan iemand mij vertellen hoe laat ik de avond vsn te voren moet starten. Ik wil de keg rond de 105 graden stabiliseren.
De Boston butt zal ik de avond van te voren injecteren en in de rub zetten. Is het vsn grote invloed als ik het vlees niet in de glaze zet tijdens het proces of dat ik het vlees niet besproei met oa appelsap.
Alle tips zijn van harte welkom.
Nu heb ik een mooi stuk van 4 kilo. Mijn plan is om deze te bereiden zonder het inpakken in folie en de keg in de nacht zijn werk te laten doen. Het liefst wil ik rond 1500 a 1600 de broodjes serveren. Kan iemand mij vertellen hoe laat ik de avond vsn te voren moet starten. Ik wil de keg rond de 105 graden stabiliseren.
De Boston butt zal ik de avond van te voren injecteren en in de rub zetten. Is het vsn grote invloed als ik het vlees niet in de glaze zet tijdens het proces of dat ik het vlees niet besproei met oa appelsap.
Alle tips zijn van harte welkom.