2 mooie dagen dus 2 keer het gas erop ( op de kolen dan) 2e paasdag was de argentijnse ribeye in de aanbieding bij de makro dus een stuk van bijna 2kg gekocht. Afgelopen vrijdag in stukken gehakt van 150-200gram en gevacuumeerd in de vriezer gelegd. zaterdag ff een stuk testen omdat ik ook het gietijzeren rooster wilde seasonen. Op de een of andere manier was het geen mals stuk vlees, wellicht toch te lang gelegen. Misschien kan iemand mij een verhelderend antwoord geven?
Vandaag was het weer de beurt aan een kippie en dan wel kipfilet. Vanmorgen in de marinade gelegd om vanmiddag af te grillen met zelfgemaakte nasi erbij, dat was smullen!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Vandaag was het weer de beurt aan een kippie en dan wel kipfilet. Vanmorgen in de marinade gelegd om vanmiddag af te grillen met zelfgemaakte nasi erbij, dat was smullen!










Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk