- Berichten
- 688
Hallo Allemaal,
Gister heb ik 2 gerechten gemaakt op de Q met verschillende temperaturen.
1) Moink Balls met een temp van 120 gr en dan ongeveer 1,25 - 1,5 uur
2) Kippendijen op cederhoutenplank met een temp van 175-230 gr en dan ongeveer 50 minuten
Ik heb best lang zitten brainstormen over hoe ik deze 2 gerechten nu samen kan klaarmaken.
Uiteindelijk heb ik beide op 120 gr gemaakt terwijl de kippendijen op 175 gr zouden moeten worden klaargemaakt.
Het is toch goed gekomen en heb de kippendijen bij een kern van 75 gr eraf gehaald.
Het is goed gelukt en beide waren erg lekker.
Mijn vraag is: hoe doen jullie dit als je gerechten met verschillende bereidingstemperaturen tegelijkertijd wil klaarmaken ?
Ben erg benieuwd naar jullie reacties.
Alvast bedankt.
Gister heb ik 2 gerechten gemaakt op de Q met verschillende temperaturen.
1) Moink Balls met een temp van 120 gr en dan ongeveer 1,25 - 1,5 uur
2) Kippendijen op cederhoutenplank met een temp van 175-230 gr en dan ongeveer 50 minuten
Ik heb best lang zitten brainstormen over hoe ik deze 2 gerechten nu samen kan klaarmaken.
Uiteindelijk heb ik beide op 120 gr gemaakt terwijl de kippendijen op 175 gr zouden moeten worden klaargemaakt.
Het is toch goed gekomen en heb de kippendijen bij een kern van 75 gr eraf gehaald.
Het is goed gelukt en beide waren erg lekker.
Mijn vraag is: hoe doen jullie dit als je gerechten met verschillende bereidingstemperaturen tegelijkertijd wil klaarmaken ?
Ben erg benieuwd naar jullie reacties.
Alvast bedankt.