- Berichten
- 54
Waarde BBQ pro's,
Zondag wil ik mijn eerste pulled pork bereiden en gebruik hier Noskos z?n wedstrijd recept voor. Erg duidelijk recept en heb er dus alle vertrouwen in maar, ik heb de juiste brandstof nog niet. Na het e.e.a. gelezen te hebben op het forum denk ik dat ik voor ecobrasa kokosbriketten wil gaan maar aangezien dit voor mij een nieuwe brandstof is, word ik er een beetje zenuwachtig van :-S
Ik heb een weber OTP 57 en hoop een procureur te vinden van ca 2 Kg. Hoe zouden jullie dit aanpakken? Ik zou graag indirect indelen en dan de minion techniek gebruiken, wat ik nog niet eerder gedaan heb.
Hoeveel briketten stort ik op mijn rooster en hoeveel gooi ik er brandend bovenop?
Steken deze elkaar altijd in de juiste snelheid aan of gaat dit ook wel eens te snel waardoor het nog lastiger wordt om de temp goed te houden?
2 chuncks kersenhout volgens het recept 1 er direct op en 1 halverwege.
Ik hoop dat jullie mij wat laatste tips kunnen geven om mijn eerste poging direct tot een succes te leiden
Groeten,
Tom
Zondag wil ik mijn eerste pulled pork bereiden en gebruik hier Noskos z?n wedstrijd recept voor. Erg duidelijk recept en heb er dus alle vertrouwen in maar, ik heb de juiste brandstof nog niet. Na het e.e.a. gelezen te hebben op het forum denk ik dat ik voor ecobrasa kokosbriketten wil gaan maar aangezien dit voor mij een nieuwe brandstof is, word ik er een beetje zenuwachtig van :-S
Ik heb een weber OTP 57 en hoop een procureur te vinden van ca 2 Kg. Hoe zouden jullie dit aanpakken? Ik zou graag indirect indelen en dan de minion techniek gebruiken, wat ik nog niet eerder gedaan heb.
Hoeveel briketten stort ik op mijn rooster en hoeveel gooi ik er brandend bovenop?
Steken deze elkaar altijd in de juiste snelheid aan of gaat dit ook wel eens te snel waardoor het nog lastiger wordt om de temp goed te houden?
2 chuncks kersenhout volgens het recept 1 er direct op en 1 halverwege.
Ik hoop dat jullie mij wat laatste tips kunnen geven om mijn eerste poging direct tot een succes te leiden

Groeten,
Tom