BasBQ
Beef en Steak

Wat een mooie dag!

 
 
 

Fired Up!

Vuurmaker
Berichten
54
Vandaag voor het eerst pulled pork gemaakt. Om 8 uur rustig begonnen met koffie, vlees er om half 10 op en uiteindelijk om half 20h00 gegeten.
Het wedstrijdrecept van noskos gevolgd met een procureur van 2.5 kilo.
Dit was mijn eerste lange bereiding en daarmee ook voor het eerst een snake geprobeerd. Wat is dat gaaf! We hebben ruim 8 uur een constante temperatuur gehad. Slechts rond de 105 graden waardoor we wat langer nodig hadden maar ik was al lang blij dat we zo mooi constant bezig waren. Volgende keer zal ik de snake dikker maken om een hogere temp te krijgen.
Het resultaat was oprecht de lekkerste pulled pork die ik ooit gegeten heb. Niet dat ik heel veel geproefd heb maar TANDJES WAT LEKKER!!
Het recept zal jullie bekend zijn dus hierbij enkel nog beeldmateriaal in de volgorde:
-Injecteren
-Rubben
-Indirect garen
-PP glaze na 5 uur, daarna 2 uur terug, ingepakt en tot 92 graden gebracht
-Laten luchten en toen ingepakt laten rusten
-Pull'en en aanmaken met eindsaus
-Genieten

Erg bedankt voor het kijken
Groeten,
Tom
c8755de0bf994990fde4b305f1ae7465.jpg
476956b0a92b358f2300032cedc921b4.jpg
bfa508b9594c92614e5bd68a5eff3fea.jpg
cf3ae84796d1fc1836cd4deb0d5e8bac.jpg
bf5a9c73b69d4d038926168acd0aed47.jpg
c5936516d9559f03c8c2991b7f170b91.jpg
7704e9221cb4d8c81ffe2252db921205.jpg
a853d5b8477c73bbbd35adeadcf2d30d.jpg
720c74f4debda51f7b351801c96544ee.jpg
 
Da's weer een heel lekker broodje, zou er zo in happen. ;)
Alvast gefeliciteerd met je sticker. <:p
 
Netjes gedaan. Mooie portie pulled pork. Proficiat met je sticker.
 
Lekker man.
Gefeliciteerd met je knor.
Leuk dat je het zo lekker vond.
Als ik je 1 tip mag geven : volgende keer veel meer maken. Je doet de run toch. Dus of je nu 2 kilo of 6 kilo maakt....  Heb je daarna meteen een voorraad voor in de vriezer.
Ook heerlijk in de nasi en n zo.
 
Lekker hoor. Gefeliciteerd met je knor.
 
Ridevi71 zei:
Lekker man.
Gefeliciteerd met je knor.
Leuk dat je het zo lekker vond.
Als ik je 1 tip mag geven : volgende keer veel meer maken. Je doet de run toch. Dus of je nu 2 kilo of 6 kilo maakt....  Heb je daarna meteen een voorraad voor in de vriezer.
Ook heerlijk in de nasi en n zo.
Helemaal eens! 10 uur is best lang voor 2 schalen vlees wat je met 4 man moet verdelen.
Volgende keer gaat er meer op
 
Mooie Pulled Pork, gefeliciteerd met je Knor
 
Wat ziet dat er heerlijk uit. Gefeliciteerd met je knorretje
 
Lekkerrrr ziet er mooi uit en gefeliciteerd met je sticker  :)
 
Heerlijk die PP. Daar blijf je van eten.
Gefeliciteerd met je knor.
 
Terug
Bovenaan Onderaan