- Berichten
- 358
1e BCC met wat temperatuur problemen.
De basis kruiden
Een ploftokkie
In de kruiden gezet, 24 uur in de koelkast
Ready to smoke
Kippetje was iets te groot of de bbq te klein... roosters verwijdert en opgelost
De temperatuur schoot van 170 door naar 250, daarne gewacht tot de kerntemp 72 gr. was en resultaat was gelukkig goed
En het was snel gebeurd... volgende keer iets minder suiker en meer knoflook, misschien iets met citroen in het bakje.
De basis kruiden
Een ploftokkie
In de kruiden gezet, 24 uur in de koelkast
Ready to smoke
Kippetje was iets te groot of de bbq te klein... roosters verwijdert en opgelost
De temperatuur schoot van 170 door naar 250, daarne gewacht tot de kerntemp 72 gr. was en resultaat was gelukkig goed
En het was snel gebeurd... volgende keer iets minder suiker en meer knoflook, misschien iets met citroen in het bakje.