- Berichten
- 155
Zo, mooi weer om m'n uds weer een op te warmen.
2 weken terug was de maiden run met een "veilige" PP van BBQUALITY en vorige week "veilige" ribbels ook van BBQUALITY.
Was een beetje stoeien met de temp maar die heb ik aardig onder controle.
Vandaag ga ik een brisket proberen, na een mislukte 1e poging een jaar geleden alweer.
Ben benieuwd.
Hier een foto van m'n uds

Gister ge?njecteerd met runderbouillon en worchestersaus.
Rub van pezo, paprikapoeder, komijn. Erop en een nachtje laten rusten.


Vanmorgen half 8 op de uds gelegd met een bak appelsap er onder.
Ik mis nog een 2e rooster in de uds, dus gisteravond even snel iets in elkaar geflanst.
Bak aan het rooster gehangen, ziet er niet uit maar werkt wel haha.

2 weken terug was de maiden run met een "veilige" PP van BBQUALITY en vorige week "veilige" ribbels ook van BBQUALITY.
Was een beetje stoeien met de temp maar die heb ik aardig onder controle.
Vandaag ga ik een brisket proberen, na een mislukte 1e poging een jaar geleden alweer.
Ben benieuwd.
Hier een foto van m'n uds

Gister ge?njecteerd met runderbouillon en worchestersaus.
Rub van pezo, paprikapoeder, komijn. Erop en een nachtje laten rusten.


Vanmorgen half 8 op de uds gelegd met een bak appelsap er onder.
Ik mis nog een 2e rooster in de uds, dus gisteravond even snel iets in elkaar geflanst.
Bak aan het rooster gehangen, ziet er niet uit maar werkt wel haha.
