Nicon
Stoker
- Berichten
- 369
Goedemorgen allemaal,
Even een praktisch euvel waar jullie misschien een betere oplossing voor hebben.
Ik ga wisselen van baan (natuurlijk beloop
) en heb bedacht om een sample van mijn eigen basis rub te geven als bedankje aan mijn collega’s. Dit vind ik toch iets persoonlijker na een lange en fijne samenwerking dan het zoveelste stukje gebak/vlaai.
Nu heb ik het over een kleine 100 man. Dus flesjes inkopen, recept opschalen en ingrediënten halen. Dat was makkelijk. Met behulp van A.I. ook een geinig labeltje gemaakt en die komt ook op het flesje (wordt in de komende dagen geleverd).
Het euvel…
Een flesje van 50cc heeft ongeveer 40 gram rub qua inhoud.
Normaal maak ik een batch van 250-300 gram per keer. Zo gemaakt en staat nooit zo lang dat het gaat klonteren. Nu is de batch ruim 4 kg! Hoe meng je zo’n grote hoeveelheid en verwerk je eventuele klontjes zonder dat het een puinhoop wordt? Ik wilde voorkomen dat ik 5-10x moest afwegen en vullen. Dus ik ben begonnen met een batch van 2kg, maar dat is al bijzonder onhandig gebleken ondanks de ziplock zakken.
Iemands tips?
Even een praktisch euvel waar jullie misschien een betere oplossing voor hebben.
Ik ga wisselen van baan (natuurlijk beloop
Nu heb ik het over een kleine 100 man. Dus flesjes inkopen, recept opschalen en ingrediënten halen. Dat was makkelijk. Met behulp van A.I. ook een geinig labeltje gemaakt en die komt ook op het flesje (wordt in de komende dagen geleverd).
Het euvel…
Een flesje van 50cc heeft ongeveer 40 gram rub qua inhoud.
Normaal maak ik een batch van 250-300 gram per keer. Zo gemaakt en staat nooit zo lang dat het gaat klonteren. Nu is de batch ruim 4 kg! Hoe meng je zo’n grote hoeveelheid en verwerk je eventuele klontjes zonder dat het een puinhoop wordt? Ik wilde voorkomen dat ik 5-10x moest afwegen en vullen. Dus ik ben begonnen met een batch van 2kg, maar dat is al bijzonder onhandig gebleken ondanks de ziplock zakken.
Iemands tips?