BasBQ
Beef en Steak

Char siu

 

hansdenbosch

Vuurmaker
Berichten
64
Vandaag char siu gemaakt , marinade kant en klaar van de toko : de red roast pork.
Voor de lak deze aangevuld met gember , honing en bruine suiker.
Op 170 graden naar de 65 graden gebracht en toen met de lak direct afgegrild

20240127_093458.jpg


20240127_160751.jpg


20240127_162855.jpg


20240127_163105.jpg


20240127_170945.jpg
 
Oh dat ziet er lekker uit!
Mooi rood randje!
Komt op het lijstje šŸ˜‰
 
Prachtig mooie rode kleur, hoe was de smaak.
 
Lekker kleurtjeee. Past prima bij de kleur van de JOE
JA, hoe was de smaak ??
 
Welk recept heb je gebruikt?
 
Wat past dat rode vlees mooi bij je kamado Hans, prachtig!
 
Char Sui is zo lekker, mooi rood kleurtje!
 
Terug
Bovenaan Onderaan