BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Willy83

  1. W

    WSM 47, GBE-L of OTP 57

    Excuus een tijd druk gehad ivm een nieuwe baan en vakantie, maar heb inderdaad een nieuw rooster gekregen. Het betreffende rooster was alleen niet direct leverbaar ook niet bij weber dus duurde het wel wat langer (maar niet zo lang als mijn reactie)  :o al met al goed opgelost en nu hopen dat...
  2. W

    Rib's van de Primo

    Die zien er heerlijk uit zeg!
  3. W

    Temperatuur Management

    Let ook even op je luchtsleuven/cleaning systeem. Die van mij staat zo ver open dat ik met moeite aan het eind de bbq uit krijg (boven ook gesloten). Dit heb ik gechecked door met een zaklamp van onderaf waar je pan zit te schijnen, je ziet dan precies waar hij open staat. Vanavond dus "even"...
  4. W

    Beer Can Chicken neemt een duik :(

    Bedankt allemaal, heb maar gelijk een gevogelte stomer besteld, dit gebeurd met niet weer  ::)
  5. W

    Hete kip van de bbq

    Dat ziet er erg lekker en makkelijk uit! *todo list*
  6. W

    1e test met MOINK balls Update

    Lol, ze zien er goed uit  ;)
  7. W

    Beer Can Chicken neemt een duik :(

    Ja we moeten inderdaad maar eens een gevogelte schaar halen, dan was dat stuk ook goed geworden. Maar leermoment voor de volgende keer! Gerard, ik denk dat het hem inderdaad te veel is geworden  8) Berry, succes straks en let op dat ze niet aan de wandel gaat.
  8. W

    Ribs x 3 met DigiQ-DX2

    Dat ziet er goed uit, hier gaan de ribbels er ook zo op. Succes met je 1e DigiQ run.
  9. W

    Whiskey houtsnippers!!

    Leuk om te zien, maar inderdaad summiere conclusie. Heb hier thuis ook wat whisky chunks van vuur en rook, maar ik ben dan nog geen rookexpert, maar drink wel graag een malt op z'n tijd  8)
  10. W

    Pinksteren ribbels & MOINK balls met opa RedFox

    Dat ziet er verdraait goed uit zeg!!!
  11. W

    Eerst Pulled Pork

    Bedankt, en ik heb m'n knorretje woei  8)
  12. W

    iberico buikspareribs

    Dat ziet er goed uit en nu geen ribs meer bestellen als je ergens gaat eten  :D
  13. W

    WSM 47, GBE-L of OTP 57

    Bedankt ik ga even contact opnemen en kijken wat het antwoord zal zijn.
  14. W

    Eerst Pulled Pork

    Bedankt voor de leuke reacties! Voordeel van het rooster is dat je het vlees snel van de Q kan afhalen en er dingen mee kan doen, glace, inpakken enz. en dan snel weer dicht. Ik heb gemerkt dat als je hem iets te lang open heb staan, krijg je de temperatuur maar moeilijk naar beneden.
Terug
Bovenaan Onderaan