- Berichten
- 3.172
Ik ga mezelf maar weer een wagen aan de 3-2-1 ribjes! ???
Deze X met 3 verschillende marinades/rubs.
De eerste die ik met jullie wil delen heb ik ergens op internet gespot en heet "chinese marinade".
Ik weet niet precies wat hier chinees aan is maar ok!
1 blikje ananas schijfjes inhoud gepureerd.
1 ui in ringen gesneden
4 el azijn
4 el vloeibare stroop
4el ketjap
1 teentje gesnipperde knoflook
1 halve tl gemberpoeder
paar druppels tabasco
Na mijn slab's te hebben ontdaan van vlies en overtollig vet ed heb ik ze in tweeen gedeeld.
Vind ik nu eenmaal makkelijk.
Twee slab's in de marinade in een ziplock bag.
Eentje met Todd's Dirt en de ander met Blues Hog.
En de koelkast in.
Ik ben erg benieuwd naar de marinade en de todd's.
De blues Hog is een all time favorite.
Morgen de WSM aan en de eerste X ribs met mijn nieuwe DigiQ DX2
Greetz en tot morgen
Marco
Deze X met 3 verschillende marinades/rubs.
De eerste die ik met jullie wil delen heb ik ergens op internet gespot en heet "chinese marinade".
Ik weet niet precies wat hier chinees aan is maar ok!
1 blikje ananas schijfjes inhoud gepureerd.
1 ui in ringen gesneden
4 el azijn
4 el vloeibare stroop
4el ketjap
1 teentje gesnipperde knoflook
1 halve tl gemberpoeder
paar druppels tabasco


Na mijn slab's te hebben ontdaan van vlies en overtollig vet ed heb ik ze in tweeen gedeeld.
Vind ik nu eenmaal makkelijk.
Twee slab's in de marinade in een ziplock bag.

Eentje met Todd's Dirt en de ander met Blues Hog.

En de koelkast in.
Ik ben erg benieuwd naar de marinade en de todd's.
De blues Hog is een all time favorite.
Morgen de WSM aan en de eerste X ribs met mijn nieuwe DigiQ DX2
Greetz en tot morgen
Marco