Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ziet er goed uit zo met de rug tegen elkaar! Misschien heb je iets aan deze video van Noskos () als je hem al niet bekeken hebt. Maar wat mij vooral opviel hierin is om de rub er niet in te wrijven wat ik bij andere bbq gerechten wel doe
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ja ik had ook de binnenkant gedaan maar niet goed genoeg... misschien ook onder de huid de volgende keer of injecteren (als dat mogelijk is bij kip) om de smaak ook dieper in het vlees te krijgen.
Inmiddels ben ik al enige tijd de gelukkige eigenaar van een Kamado Joe Classic I. Hier heb ik vele klassieke BBQ recepten op bereid maar een miste er nog.... namelijk de "Beer Can Chicken". Dus we (ik en mijn vriendin) gingen op pad voor een mooi kippetje
Bij deze het resultaat.
Op basis...
Er zijn winkels met de service dat ze hem afleveren, in elkaar zetten en je wegwijs maken in het eerste gebruik.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ze zijn zo'n beetje overal "out of stock" of verwacht. Zelfs bij colruyt in Belgie zijn ze er niet meer maar nu Tom Cocorocha's inplaats daarvan. Maar zoals Joker al zegt ecobrasa is vergelijkbaar.
Worden deze buizen aan de buitenkant van de ton heet (genoeg) om een gevaar op te leveren?
Ik heb inmiddels mijn ton meerder malen gebruikt en de buizen aan de buitenkant van de ton worden niet heet.
Weet iemand waar ik eventueel "veilige" pijpnippels kan vinden, die niet verzinkt zijn? Of...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.