BasBQ
Beef en Steak

Nieuw lid: gegroet!

G

Geitekaas

Gast
Hallo,
Vanuit het rivierengebied (Biesbosch) een warme groet aan alle forumleden. Al een paar jaar lees ik dit forum, maar vergat eigenlijk steeds om even netjes in te schrijven. BBQ en kookervaring is hier volop aanwezig. Ik zal mijn best doen een leuke bijdrage te leveren met recepten en beschrijvingen. En uiteraard iedereen vervelen met vragen.

Ik gebruik een Niclan Big Steel Egg, een WGA, Weber Genesis driepitter en een Weber 47 cm kogel. Daarnaast zeer fervent DO gebruiker (3qt, 5qt en 12qt). En met regelmaat pakken we het oude petroleumstelletje erbij (driepit). Koud roken keert regelmatig terug.

Aan allen de groeten!

Herman
 
Welkom!
 
Welkom!
 
hoi Herman,
welkom bij dit edele genootschap
 
Welkom hier. Benieuwd naar de bijdragen. Vooral van de DO

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan