G
Geitekaas
Gast
Hallo,
Vanuit het rivierengebied (Biesbosch) een warme groet aan alle forumleden. Al een paar jaar lees ik dit forum, maar vergat eigenlijk steeds om even netjes in te schrijven. BBQ en kookervaring is hier volop aanwezig. Ik zal mijn best doen een leuke bijdrage te leveren met recepten en beschrijvingen. En uiteraard iedereen vervelen met vragen.
Ik gebruik een Niclan Big Steel Egg, een WGA, Weber Genesis driepitter en een Weber 47 cm kogel. Daarnaast zeer fervent DO gebruiker (3qt, 5qt en 12qt). En met regelmaat pakken we het oude petroleumstelletje erbij (driepit). Koud roken keert regelmatig terug.
Aan allen de groeten!
Herman
Vanuit het rivierengebied (Biesbosch) een warme groet aan alle forumleden. Al een paar jaar lees ik dit forum, maar vergat eigenlijk steeds om even netjes in te schrijven. BBQ en kookervaring is hier volop aanwezig. Ik zal mijn best doen een leuke bijdrage te leveren met recepten en beschrijvingen. En uiteraard iedereen vervelen met vragen.
Ik gebruik een Niclan Big Steel Egg, een WGA, Weber Genesis driepitter en een Weber 47 cm kogel. Daarnaast zeer fervent DO gebruiker (3qt, 5qt en 12qt). En met regelmaat pakken we het oude petroleumstelletje erbij (driepit). Koud roken keert regelmatig terug.
Aan allen de groeten!
Herman