BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door TdeH

  1. T

    Traktatie voor de collega’s en mezelf

    Heerlijk, je zult vast niet bij Valess werken? ;)
  2. T

    Gerookte krokodil

    Beste mede q-ers, Vorige week een bezoek aan de hanos gebracht. Daar hadden een mooi stuk krokodil liggen. Naast hertenrollade, zeugwangen, ging deze dus ook mee. Het advies was gewoon klaarmaken zoals kip. Dus ik denk, om het lekker mals te houden, lijkt roken mij het lekkerst. Het vlees wilde...
  3. T

    Zalmrollade met walnootpesto

    Haha vroeg me dus echt af hoe je die ging oprollen. nou zo dus! lekker duwen en proppen dan komt het vanzelf goed. Met vel kan denk ik wel aan het spit, dan zou die krokant moeten worden denk ik, tenminste gebeurde ook zo met buikspek.
  4. T

    Buitenkeuken (final edition)

    Jazeker, het kastje gaat dan gewoon open
  5. T

    Buitenkeuken (final edition)

    Het werd eens tijd voor een andere overkapping. Zo eentje die past bij de nieuwe buitenkeuken. nou hier een voor en na foto Nu incl decoratie en verlichting
  6. T

    Fotowedstrijd september 2022 - vakantie gevoel.

    Leuk onderwerp!
  7. T

    Picanha van het spit

    Ja klopt helemaal, echter was de corm van de picanha nu zo dat dit de mooiste plakken opleverde, inderdaad erna haaks erop gesneden zodat het kauwen alsnog meeviel
  8. T

    Picanha van het spit

    Beste mede Q-ers, Op mijn todo lijst (die gelukkig lekker lang is) stond al geruime tijd picanha van het spit Churrasko stijl Dus hup de Q aan op +-160c (direct). De picanha aan het spit geregen en samen met eik en rode wijnvat hout er op gelegd na ongeveer 45 min was hij klaar en samen met...
  9. T

    van het spit: Buikspek char sui

    Dat deed die ook letterlijk, ik heb er een filmpje van maar dat kan ik volgens mij niet posten, toch? Zeker voor herhaling vatbaar en voor mij DE manier om buikspek klaar te maken
  10. T

    van het spit: Buikspek char sui

    @Frits ja absoluut, zeer geslaagde sessie. Grote aanrader
  11. T

    van het spit: Buikspek char sui

    ja het is inderdaad het forged mes, geloof de katana vleesmes uitvoering, ideaal voor grotere stukken vlees
  12. T

    van het spit: Buikspek char sui

    Met name de "binnenkant" maar buitenkant was iets meegenomen. Echter was een klein beetje bang dat het voor het suiker anders te hard ging daarom even niet volledig meegepakt
  13. T

    Zomerse Picanha met cote de Boeuf

    Nu wil ik het alweer gaan maken ;)
  14. T

    Zomerse Picanha met cote de Boeuf

    @Sander72 ja helemaal gelijk in. Logistiek gezien even niet gedaan maar volgende keer gewoon wel ook qua smaak van het vet een meerwaarde
  15. T

    Zomerse Picanha met cote de Boeuf

    Beste mede Q-ers, Ik had weer eens gasten uitgenodigd om wat van de vleestiviteiten te komen proeven. Aangezien de stukken die er te koop zijn toch niet onder de 2.6kg en 1kg waren is het geen ramp. Na wat zout en peper op de Picanha en cote de Boeuf te hebben gedaan de Q naar 120c laten komen...
Terug
Bovenaan Onderaan