BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door tarkin

  1. T

    Weber 57 firebox!

    Valt wel mee qua prijs ook. heb je voor 100e extra (een deel van) de voordelen van een keramisch ei, ga ik toch ook eens naar kijken!
  2. T

    Kip aan het (nieuwe) spit

    En het resultaat. Zeer tevreden voor een eerste keer. De patatjes mochten krokante
  3. T

    Kip aan het (nieuwe) spit

    Tussentijds ziet het er goed uit. Eerste les, de spiezen beter vasthangen tijdens de run zijn ze heel warm!
  4. T

    Kip aan het (nieuwe) spit

    Standaard kippie aan het spit dat ik heb gekregen voor Pasen. 3.5u in de pekel, afgedekt en standaard kippekruiden erop. Kwestie van eerst te leren 😁 Samen let Provençaalse patatjes. Dat wordt straks smullen! De rest van de foto´s volgt nog
  5. T

    Wat is jullie grootste BBQ BLOOPER[emoji2957][emoji3061]??

    Jij gaat een 1ntwoord kunnen geven of de benodigde druk nu in het blik komt (aka of er vocht in de kip komt ) 😄
  6. T

    wat zijn nou de beste Youtbe channels?

    top, dat zijn al heel wat goede suggesties, ik heb ze allemaal in de openingspost gezet
  7. T

    wat zijn nou de beste Youtbe channels?

    Openings post inderdaad
  8. T

    wat zijn nou de beste Youtbe channels?

    Als je linkjes post, dan zet ik ze in de OP, dan hebben we één plaats waar alles bijeenstaat :)
  9. T

    wat zijn nou de beste Youtbe channels?

    Naar aanleiding van een draadje die ik graag volg op het woodworking forum, wat zijn nu echt de toppers (nl, maar ook internationaal) die je zou moeten volgen. Niet enkel pulled pork, maar het hele gamma van bakken/low&slow tot technieken tot reviews, post de channels hier en dan hebben we in...
  10. T

    Buitenkeuken aangepast

    Heb je de randen gesealed, of gewoon zo gelaten?
  11. T

    Wat is jullie grootste BBQ BLOOPER[emoji2957][emoji3061]??

    Op een ochtend wakker worden en zien dat het deksel van de Weber 57 is gaan vliegen. Het was blijkbaar 's nachts nogal hard beginnen waaien. Het deksel lag 15m verder. Vooral een paar kleine deukjes langs de rand, voor de rest alles intact dus wel wat geluk gehad. Nooit gedacht dat zo'n...
  12. T

    buikspek, maar dan zonder lange voorbereidingstijd?

    ok, bedankt voor de antwoorden al! het zou zijn om gewoon direct op te eten, dus dan kan ik beter hetgeen doen zoals cold-as-ijs zegt. als je het dan doet op zeg maar 160°, iemand enig idee hoe snel het klaar zou zijn? bedoeling is om naast het spek ook nog ribs te maken (easterwood style)
  13. T

    buikspek, maar dan zonder lange voorbereidingstijd?

    hoi, ik heb nog een stukje buikspek dat ik woensdag wil maken. Ik zou volgend recept volgen: https://www.bbq-nl.com/walchers-gilden-spek/ Hierbij 2 vragen, Is het colorozo zout echt nodig? of kan je dat ook vervangen door gewoon zout? Ik zou het stuk vandaat uit de diepvries nemen, dus langer...
  14. T

    HowTo: Ikea Fantast thermometer snel stuk krijgen

    Ja, jammer dat je die probes niet apart kunt kopen. Het is altijd zonde om zo een perfect bakje weg te moeten smijten
  15. T

    Low & slow beginnersset op een Weber kettle

    Op de margrietschijf staan normaal gezien 2 letters, adhc daarvan kan je het bouwjaar determineren
Terug
Bovenaan Onderaan