BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door splendid

  1. S

    snoekbaars

    goedemorgen, voor kerst wou ik de gasten eens verassen met snoekbaars, heeft iemand tips hoe deze best op een kamado te bereiden?
  2. S

    Ofyr zelf maken

    de plaat is gemaakt van a365 staal en 10 a 12 mm dik. De goedkoopste die ik heb kunnen vinden was 300 euro laser gesneden. De vuurkegel is corten staal van 3 mm dik. Bij mij is die in 2 delen gesneden, en daarna gelast en vervolgens in zijn vorm gezet. Walsen was ie te dik voor. De sokkel heb...
  3. S

    beef wellington

    ik heb recepten op internet voorbij zien komen met rosbief, maar ook met diamanthaas,
  4. S

    beef wellington

    nee, dat klopt, geen schoorsteentje, die kon ik ook nog niet om eerlijk te zijn,
  5. S

    beef wellington op pizzaplaat,

    ik gebruik een weber 57 cm
  6. S

    beef wellington op pizzaplaat,

    bedankt voor uw antwoord, wordt het midden van de steen dan niet te warm als ik naar een graad of 200 zou willen gaan?
  7. S

    beef wellington op pizzaplaat,

  8. S

    help!! short ribs niet even dik

    super, bedankt, en dan gewoon voor de 92 in het dikke deel gaan?
  9. S

    help!! short ribs niet even dik

  10. S

    vervanger tenneker TC giant,

  11. S

    pulled beef

    nu je het zegt was het idd niet echt gemarmerd. ik zal daar een volgende keer in elk geval beter op letten.
  12. S

    pulled beef

    volgens de igrill zat de temp constant tussen de 106 en 125.
  13. S

    smokey mountain 47 of 57

    ik denk dat de 47 mijn voorkeur heeft
Terug
Bovenaan Onderaan