Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Bedankt voor de info. :) Ik heb vanmorgen voordat ik naar mijn werk ging besloten de zalm uit de pekel te halen en af te spoelen. Hij heeft 13 uur in de pekel gelegen en is aardig wat vocht kwijt geraakt.
Denk dat ik hem 24 uur laat drogen zodat ik morgen ochtend de rooksessie kan beginnen...
Eind temperatuur was 86 graden. Volgende keer zet ik alles al klaar zodat het vlees vroegen op de Q kan. Dan laat ik hem tot 88 graden oplopen en laat hem daarna een heel uur rusten voordat het pullen begint.
als het zover is zal ik er weer een mooie rapportage van maken.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.