Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Mmmm lekker zeg. Blues hog is ook echt super lekkere saus. Heb zelf de Original en sinds kort de honing mosterd. Ook erg lekker voor bepaalde gerechten.
Het ligt er hier een beetje aan hoe ik de zin heb haha. Of ik schud de kolenmand waardoor alle klein grut in de asla valt, schep m leeg en vul aan met nieuwe houtskool bovenop of ik doe de restant kolen in een emmer en doe eerst nieuwe er in en dan de oude er bovenop. Vind de eerste optie net ff...
Hmm beide goede ideeën.
Een echt Daisy wheel is het niet. Je kan m idd practisch helemaal open schuiven met de onderste "schijf" daar overheen zit een laag die half open en half dicht is. Halve maanvorm daar kun je aan draaien om m precies de juiste luchttoevoer te geven. Het helemaal open...
Door dit "prachtige" bbq weer heb ik een vraagje en hoop dat jullie mij kunnen helpen /geruststellen.
Heb sinds een tijdje een Monolith basic. Ben er erg blij mee en gebruik hem dan ook graag in het weekend (dan heb ik de tijd voor een langere sessie.) Nu is het voor mensen zonder afdak...
Zo vandaag mocht de bavette rollade in de herkansing. Ze hadden nog bavette bij de Lidl en kon het niet laten liggen. Het is wel een 2.0 versie geworden. Vergeten fotos te maken zo onder de indruk was ik [emoji14] heb deze keer whisky-eik rookhout gebruikt en pijnboompitten aan de vulling...
Ik heb vorig jaar 3 van die bruine zakken gehaald. Een restant dit jaar opgemaakt in de kamado (die had ik vorig jaar nog niet ) vind het geen oneven houtskool. Zal alleen wel ver het laatste zijn wat ze hebben denk ik. Dacht begrepen te hebben dat ie uit assortiment gaat. De stukken zijn wel...
Netjes op 52 graden :) met 47 van de indirecte zone nog even af gegrild al vond ik het wel een dingetje. Bang dat ie te ver ging. Heb wel een kernthermometer uiteraard maar aan een draad. Dat vond ik maar een gehannes. Wil nog kijken voor een draadloze of een thermapen of misschien wel allebei...
Ik had allerlei filmpjes gekeken en gezien hoe ze rekening hadden gehouden met de draad. De draad heb ik in de lange weg laten lopen zodat ik bij het aansnijden haaks op de draad zou snijden. Teminste naar mijn mening heb ik het zo gedaan. Op de foto waar ie nog op de bbq ligt zie je de draden...
Vulling van spinazie en kruiden uit eigen tuin. Verschillende soorten basilicum, rozemarijn, oregano en citroentijm. Wat parmezaanse kaas en had champignons kort aangebakken en vervolgens door de hakmolen gedaan. Het duxelle idee zoals bij beef Wellington.
Het plan om iets lekkers op de Monolith stond vorige week al maar moest helaas een weekje geduld hebben. Hasselback potatoes en ratatouille was ik al snel uit gezien ik wist dat er vanalles uit de moestuin geoogst kon worden (de aubergine is wel gekocht.)
Toen we boodschappen gingen doen viel...
Welkom (terug)
Grappig ik heb precies dezelfde bbq van Hornbach. Inmiddels staat ie te verstoffen in.de garage [emoji28]
Je verhaal is heel herkenbaar. Heb ook getwijfeld over de Grill Guru elite maar uiteindelijk voor een Monolith gegaan (t was of die of de kamado Joe 1.) Enorm blij mee en...
Haha ja in dat geval zeker handig. Hij is vooral erg lomp en groot om er bij te zetten. Dat past eigenlijk niet :p. Tuurlijk als het niet is er plaats voor te maken. Naast bbqen hou ik ook erg van tuinieren en hebben een gedeelte vaste borders en voor de rest een hoop potten met groente en...
Zal mijn huidige meter vanavond nog eens bij het rooster leggen met de tip van de aluminium folie prop. Ik wil sowieso zodra ik budget heb kijken voor een Bluetooth meter denk ik dan kun je teminste goed op temperatuur sturen. Nu heb ik alleen 1 kerntemperatuur meter. Maar voor nu moet dat nog...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.