Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dank jullie voor de reacties, dan weet ik nu dat ik met een gerust hard zo'n mooi rooster kan gaan halen. [emoji106][emoji106][emoji106]
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Garantie gevalletje ?
Ik moet zeggen dat ik het geval van ovaal worden e.d. niet herken, wel het lekken van de rook door het deksel en de deurtjes, ook de temp beheersing was bij de mijne goed te noemen. Ik moet wel zeggen dat ik het model had zonder de klemmen.
Wel Heb ik hem onlangs verkocht...
Ik kan me vergissen, maar ik heb ergens gelezen dan je voor low and slow, de normale rvs roosters gebruikt, en het gietijzeren rooster voor high and fast.
Ook zonder verhoger geen verbrande ribbels, [emoji6]
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Beetje valsgespeeld met kant en klare kruiden
Normaal mix ik zelf de rubkruiden.
Wel heb ik de glaze gemaakt volgens het recept van pitmaster-x
Vocht uit de folie gemengd met honing en worcherstersaus.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Zolang het maar smaakt, dat is het belangrijkste.
Ik zelf gebruik het devide &conquer systeem met 2 halve deflecter plates, gelukkig dekt dat de kolen mooi af.
Laatste run met ribs, 2-2-1 methode op 110 gr.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Ziet er tot zo ver goed uit, niks mee lijkt me.
Alleen het rooster, zo te zien is dat gietijzer, dat geeft toch veel meer warmte af dan het rvs rooster ?
Zou het kunnen dat de uiteindes van de ribs miss daarom wat donkerder zijn dan de rest ?
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.