BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door patrick1976

  1. P

    Jamie oliver classic bbq premium 57 cm

  2. P

    Gietijzeren rooster

    Dank jullie voor de reacties, dan weet ik nu dat ik met een gerust hard zo'n mooi rooster kan gaan halen. [emoji106][emoji106][emoji106] Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  3. P

    Gietijzeren rooster

    Prima plan om een gietijzeren rooster te kopen, of om het rooster direct op de vuurring te plaatsen ? Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  4. P

    Gietijzeren rooster

  5. P

    Ontmaagding van het Action ei met babyback ribs (3/1/0,5/0,5)!

    [emoji39][emoji39][emoji39]zien er lekker uit die ribbels. Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  6. P

    R?sle smoker no.1 f150

    Garantie gevalletje ? Ik moet zeggen dat ik het geval van ovaal worden e.d. niet herken, wel het lekken van de rook door het deksel en de deurtjes, ook de temp beheersing was bij de mijne goed te noemen. Ik moet wel zeggen dat ik het model had zonder de klemmen. Wel Heb ik hem onlangs verkocht...
  7. P

    3-2-1 ribs op de Green Egg

    [emoji39][emoji39] lust ik wel Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  8. P

    3-2-1 ribs op de Green Egg

    Ik kan me vergissen, maar ik heb ergens gelezen dan je voor low and slow, de normale rvs roosters gebruikt, en het gietijzeren rooster voor high and fast. Ook zonder verhoger geen verbrande ribbels, [emoji6] Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  9. P

    3-2-1 ribs op de Green Egg

    Beetje valsgespeeld met kant en klare kruiden Normaal mix ik zelf de rubkruiden. Wel heb ik de glaze gemaakt volgens het recept van pitmaster-x Vocht uit de folie gemengd met honing en worcherstersaus. Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  10. P

    3-2-1 ribs op de Green Egg

    Zolang het maar smaakt, dat is het belangrijkste. Ik zelf gebruik het devide &conquer systeem met 2 halve deflecter plates, gelukkig dekt dat de kolen mooi af. Laatste run met ribs, 2-2-1 methode op 110 gr. Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  11. P

    3-2-1 ribs op de Green Egg

    Ziet er tot zo ver goed uit, niks mee lijkt me. Alleen het rooster, zo te zien is dat gietijzer, dat geeft toch veel meer warmte af dan het rvs rooster ? Zou het kunnen dat de uiteindes van de ribs miss daarom wat donkerder zijn dan de rest ? Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  12. P

    Master touch limited edition vs niclan kamado grill

    GGE, is een Grill Guru Elite. Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  13. P

    Verjaardags cadeau

    Dank je wel [emoji106] Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  14. P

    Eerste brisket

    Ben benieuwd wat ik moet doen voor mijn eerste stikker, [emoji6] Ziet er iig heel erg smakelijk uit !!!! Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  15. P

    Hi ik ben Bas

    Van harte welkom op dit mooie forum !!! Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan