BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Oottimmer

  1. O

    Spareribs met bier methode

    Bedankt voor alle handige tips. heeft zeker geholpen,ik had de kamado goed onder controle. en de ribs phoee die waren toch wel echt goed gelukt. Maar voortaan eff korter dan 2 uur bij stap 2,want denk dat ik ze zeker met een rietje kon opslurpen.
  2. O

    Spareribs met bier methode

    En ook meteen een serie MOINKballs gedaaid. Ben erg benieuwd erna, wand alle reacties zijn zoww overweldigen over die ballen
  3. O

    Spareribs met bier methode

    Bedankt voor je uitgebreide uitleg. de eerste paar keer deed ik ook beetje kolen in de mand en 1a2 wokkels erbij. maar kreeg de kamado erg moeilijk aan. sinds dien die ik ze in me weber fire starter die ik nog had leggen. maarja dan staat alles te flammen als een gek toch ga ik het straks weer...
  4. O

    Spareribs met bier methode

    Ik dacht zelf idd ook om tijdens stap 2 een scheutje oud bruin erbij te voegen, want de vorige keer waren ze opzich wel gelukt maar vond ze toch nog een beetje droog. en omdat voor te zijn, dacht ik zelf aan appelsap of bier er toe tevoegen.
  5. O

    Spareribs met bier methode

    Goededag bbq vrienden ik heb al behoorlijk lopen zoeken door de forums en google,maar ik ga morgen 4 prachtig grote spareribs klaar maken op me kamado. Dit gaat me 2e keer ribs maken worden. de eerste keer waren ze al best goed,maar nu had ik ook het een en ander gelezen stomen in bier. Maar...
  6. O

    Bavette rollade

    Hele mooie variant met de toegepaste ingrediƫnten. Ik had hem vorige week met truffelmayo echt zoww lekker
  7. O

    Kippen poten op de bbq

    Zie hier het resultaat. kippetje was lekkr mals en zeker niet droog Vond hem wel erg vochtig heelaas was het velletje niet krokant hoe krijg je dat voor elkaar? was weer een lekkr bbq zondag zo
  8. O

    Kippen poten op de bbq

    Oke top. is het meteen aflakken ook aanteraden?
  9. O

    Kippen poten op de bbq

    Zou graag vandaag kippenpoten klaar maken op de bbq Ik heb al gezocht op het forum maar kom alleen drumstick of helekip op blik tegen. maar ik zat zelf te denken om de kip op 150 gr klaar te maken tot een kern temp van 80 gr. ook wil ik meteen aflakken met een goeie bbq sauce. of hebben...
  10. O

    Carpaccio rollade van bavette

    Hij was behoorlijk zelfs ( 1kg) ik kon ze niet kleiner krijgen, dus de rest hebben we meteen bij vrienden verdeeld. Die dat overigens helemaal niet erg vonden:D
  11. O

    Carpaccio rollade van bavette

    Hoeft geen kerst voor te wezen he šŸ˜
  12. O

    Carpaccio rollade van bavette

    Sodermieters dat was een lekkr stukje vlees Was zeer verrast door de malsheid van de bavette zeker voor herhaling vatbaar. en dan ook meteen op het einde de kamado flink opvoeren dat er een klein krokant korstje op komt.
  13. O

    Carpaccio rollade van bavette

    Deze kwam ik tegen op facebook, ben erg benieuwd. de reacties waren lauter positief 180 gr kern 52 gr kom straks met het eind resultaat
  14. O

    Eerste keer Beer can Chicken

    Ziet er mooi uit hoor,dit wil ik ook graag maken Hoeveel graden hield de ketel,en hoelang had je nodig voor het kippie?
  15. O

    Hallo bbq fanaten

    Hoi allemaal eff voorstellen Ben sander uit werstfriesland,en begin echt helemaal idolaat te worden van het spelen Met me pas aangeschafte kamado big joe En vond dit forum toch wel echt een pracht e suppr handig dus dacht meteen aanmelden Tijdens het bakken van me spare ribbetjes vandaag Wil...
Terug
Bovenaan Onderaan