BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Niels

  1. N

    20% keuze korting bij karwei

  2. N

    Hoe krijg je een speklap nou echt knapperig?

    Wellicht heb je hier iets aan? In de post wordt gesproken over olijfolie op de vetrand smeren. http://my-bbq.blogspot.com/2013/08/bbq-pork-belly-strips.html?m=1 Niet helemaal hetzelfde maar wel het proberen waard.
  3. N

    2x Buikribben BGE XL vs WSM 57

    Prachtig, dank je wel voor deze reportage. Ik vroeg mij af; welk cijfer zou je aan beide ribben geven?
  4. N

    The Chegg ( nu met veel foto's ;-) )

    Dat apparaatje waar je die hamburgers mee maakt, is die ergens op internet te vinden? :)
  5. N

    Welke Spareribs want ze hebben weer nieuwe bij de Makro

    Blauwe doos vind ik zelf wel ok. Tonnies geen ervaring. Witte doos vond ik niks, erg weinig vlees een veel last van versplinterde botten.
  6. N

    Mijn UDS

    Op de foto links in het vat, die zwarte streep, is de lasnaad. Er is mij niets opgevallen wat op een coating lijkt. Is het verstandig om met een schroevendraaier wat te peuteren? Ik heb heel expliciet gevraagd of er een coating in zit en dat deze gebruikt wordt om eten in te bereiden.
  7. N

    Mijn UDS

    http://www.blomamsterdam.nl/
  8. N

    Mijn UDS

    Geen idee, er is mij verteld dat er geen coating aan de binnenkant zit...
  9. N

    Mijn UDS

    Goed het heeft allemaal wat langer geduurt dan gedacht, druk met van alles en nog wat :) Hier wat foto's van UDS versie1
  10. N

    Mijn UDS

  11. N

    Vaten

    Geweldig gedaan ziet er erg mooi uit.
  12. N

    kerstspeenvarkentje aan t spit

    Indrukwekkend, dat moet geweldig geweest zijn :)
  13. N

    Voorgekookte Spareribs mmmmm...

    Ik heb deze daadwerkelijk gegeten op Bali en ze smaakten prima! Wat er volgens mij wel anders gedaan wordt is dat het langzaam verwarmd wordt in de marinade zelf. *edit* Ik heb nog even het recept op mijn telefoon opgezocht en dat is als volgt: Chili (rawit) Knoflook Sjalot Oestersaus Tomaat...
  14. N

    Ribroast(?) bereiden

    Het was heerlijk!
  15. N

    Ribroast(?) bereiden

Terug
Bovenaan Onderaan