BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Neles70

  1. N

    Roest op reinigingsborstel

    Ok thanks allemaal!
  2. N

    Roest op reinigingsborstel

    Goedemiddag allemaal! Dit weekend ga ik voor het eerst deze winter de in de zomer gekochte barbecue eens gebruiken. De reinigingsborstel hangt nu al een paar maanden ongebruikt aan de barbecue. Nu zie ik dat er allemaal roest op zit. Herkennen jullie dit? Zouden jullie deze nog gebruiken? Groet...
  3. N

    Smokerbox op 105 graden?

    Heb toch ook maar een tube besteld. Lijkt me ideaal voor elektrische bbq
  4. N

    Smokerbox op 105 graden?

    Hé Jaap, die tubesmoker kende ik nog niet! Die ziet er een stuk geschikter uit (icm de pulse) dan de smokerbox die ik heb gekocht. 🤔
  5. N

    Smokerbox op 105 graden?

    Ja dat heb ik gisteren gedaan! Bij test met 250 graden ging roken perfect. Maar toen ik ribs ging maken op 120 graden gebeurde er niks op rook gebied. Dus daar zit nu ook even mijn uitdaging.. (Ribs waren overigens heerlijk!)
  6. N

    Smokerbox op 105 graden?

    Nee het is het rooster en dan daaronder de warmtespiraal. Zie foto
  7. N

    Smokerbox op 105 graden?

    Dank voor je reactie! Dan zou ik de box rechtstreeks op de warmtespiraal moeten zetten.. hmm zou dat we goed zijn voor de spiraal?
  8. N

    Smokerbox op 105 graden?

    Neem aan dat zelfde uitdaging zich voordoet bij gas en houtskool bbq? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  9. N

    Smokerbox op 105 graden?

    He allemaal, zoals ik al aangekondigd ben ik as we speak bezig met mijn eerste ribs (op de weber pulse 2000). Eerst tot 250 graden voorverwarmd en als test smokerbox erop gezet. Ging prachtig roken. Maar de ribs leg je erop met temperatuur van 105-125 graden. Hoe gaat dat dan met de smokerbox...
  10. N

    Hallo allemaal! Voorstellen en een rookvraag

    Ik zal het jullie laten weten!
  11. N

    Hallo allemaal! Voorstellen en een rookvraag

    Hallo allemaal, leuk dat ik heb mogen toetreden tot dit genootschap! Ik heb sinds kort een Weber pulse 2000. Een elektrische bbq aangezien er weinig andere mogelijkheden waren in mijn Amsterdamse binnentuin. Zin om er mee te gaan experimenteren. Wil vrijdag een start maken met eerste ribs via...
Terug
Bovenaan Onderaan