Hallo allemaal, leuk dat ik heb mogen toetreden tot dit genootschap! Ik heb sinds kort een Weber pulse 2000. Een elektrische bbq aangezien er weinig andere mogelijkheden waren in mijn Amsterdamse binnentuin. Zin om er mee te gaan experimenteren. Wil vrijdag een start maken met eerste ribs via 321 methode. Om rooksmaak toe te voegen ben ik van plan met smokerbox en eiken snippers aan de slag te gaan.
Heb daar wel gelijk een vraag over. Hout gaat pas roken bij 300 graden als ik het goed heb. En de ribs maak ik klaar in 6 uur op 125 graden. Hoe werkt dit dan met roken en tussentijds bijvullen van smokebox?
Groet!
Heb daar wel gelijk een vraag over. Hout gaat pas roken bij 300 graden als ik het goed heb. En de ribs maak ik klaar in 6 uur op 125 graden. Hoe werkt dit dan met roken en tussentijds bijvullen van smokebox?
Groet!