Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ha!!!
Ik gebruik mijn HM nu enkele jaren op mijn UDS. Works like a charm. Ik heb een auber blower met een adapter. Nu heb ik mezelf deze kerst een summit charcoal cadeau gedaan!! Wat een topper, alleen wil ik geen gaten boren voor de HM. Ik vond ineens een uitdrukbaar rondje in de bbq en zag...
Daar heb je een punt ceriel, ik heb hem gemeten aan het rooster, de schaal remt een hoopt t.o.v. de kip zelf. Beter een aardappel en dan in de schaal bovenin de aardappel?
Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
Lastig te zeggen omdat de voorbereiding en ingredi?nten anders waren. Maar hier viel het echt van het bot en was de smaak lekkerder. Maar de shrekstyle ga ik niet meer maken, dus antwoord moet ik je schuldig blijven haha. Maar denk er weinig verschil in zit in de kwaliteit/smaak tussen de...
Helaas heb ik geen tok gekregen. Had van alles een foto behalve het moment dat hij van de bbq af kwam. Ofwel geen bbqbewijs haha. Dus vrijdag maar een kiloknaller kip halen van enkele euro's ipv weer een luxe van 15 euro. Ordinair vet en zout met friet en mayo voor de tok
Haha kak, die heb ik geen gemaakt! Haha ergens 85 heeft hij gehaald. Maar geen kooktemperatuur. Volgende keer gasbrander monteren onder het blikje hahaha. Alleen hou je dan nog steeds het probleem dat de damp niet kan intrekken. Ach, het is een leuke manier van bereiden, net als ik de schep...
Klaar!! Lekker mals? Jazeker en sappig. Voor herhaling vatbaar? Mwah, ik vind een goeie curry lekker met kip en rijst, maar mis toch dat vette zoute smaakje van mijn kip bij mijn bord friet. Hij was wat flauwtjes. Tevens erg lange botten met niet superveel vlees.. komt dat doordat het een...
Gas dr op, ik kan helaas geen verbinding krijgen met mijn heatermeter. Ziggo wifibooster naar de tuin heeft mankementen. Er zit er ook nog een sensor in het bier. Gewoon omdat het kan
Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
Had inderdaad ook een andere olie mogen zijn, het is een recept uit Australi?. Ach het is gewoon een keer iets anders!!
Komt uit Planet BBQ blz 361
Ik heb de koriander er uit gehaald, de vrouw vindt dat, zo ook meerdere in de wereld, smaken naar zeepsop ;)!
Ook met de gember heb ik rustig aan...
Dag Hans,
Ik ken het artikel ;)! Maar dat ik het bier niet op kooktemperatuur kan krijgen wil ik proefondervindelijk testen door de kipvasthoudschaal warmer te stoken. De schaal zal +100?C worden, door het met olijfolie "af te sluiten" en dus beter geleiden zal ook het blikje makkelijker...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.