Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dus.. na een hoop gepuzzel gisteravond de slang overboord gegooid. Ik kreeg hem niet fatsoenlijk 3 blokjes breed gelegd met de lekbak ertussen. Met behulp van 1 van de comments uit m'n vorige draadje overstag gegaan.
Knorretje lekker in de mis, pin erin er op de Q.
Ik heb last gehad van wat...
Op plaats delict trof ik het volgende aan:
En dan het deksel maar eens open
Dat wordt wel ff poetsten.
Rooster 54 cm
Vanavond alles gereed maken en morgen maar op tijd op. Hier stopt het voor mij, de rest weer in low and slow. Dank voor al jullie reacties!
Mijn ervaring met low and slow is een zeer smakelijke gevlinderde kip op een heel klein keteltje. Mijn vader heeft een standaard weber, ik weet niet precies hoe groot. Een stuk groter dan het kleine dingetje van mij.
Ik heb een procureur van 1,2 kilo en 800 gr aan shortribs.
Vroeg is voor mij...
Ik ben van plan zaterdag vroeg op te staan en een snake te leggen in de ketel van mijn vader. Pulled pork en dan short ribs voor het avond eten. Te optimistisch?
Voor wie nu denkt, deze gast kan wat tips gebruiken: van harte welkom!
Yes! Het gaat nog! Ik holde er wel mee naar binnen, want het was zachtjes aan het regenen.
Het andere stukje was ook lekker, en daar kon ik de rooksmaak beter proeven. Wellicht werd die wat minder 'gehinderd' door het smaaklaagje.
Al met al een zeer geslaagde sessie. Dit smaakt naar meer!
Het is even geleden, maar alsnog verslag:
Vorige week om deze tijd bestelde ik wat plankjes via dit forum, en 2 dagen later ging de deurbel:
Prachtig! Haast jammer om ze te verbranden.
Toch mijn plan doorgezet en 2 filetjes zalm bij de visboer gehaald.
Ik heb erg getwijfeld over de...
Ik zoek inspiratie voor een mooie s(m)urf en turf. In ieder geval met coquilles met biefstuk en/of kippendij. Volgens mij ontloopt dat elkaar niet veel qua garing, nu de smaken nog bij elkaar brengen. Iemand tips/recepten?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.