Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vandaag weer een plankje gemaakt.
Ribeye, varkenshaas, wortel en gevulde paprika. Paprika gevuld met wortel, champignons, lenteui, peper, zout en beetje knoflook.
Ribeye had iets korter gemogen, maar de smaak was wel erg goed.
Voor de tweede keer gemaakt en vind het toch net wat lekkerder dan beer can chicken.
Eerst de ruggengraat er uit geknipt en daarna het borstbeen verwijderd.
Op +- 160\170 graden gegaard.
Laatst een lamsrack gehaald bij de Versmarkt in Venray. Netjes gesneden, beschermingsmateriaal er om heen en vacuüm verpakt.
Even goed dicht geschoeid en daarna langzaam verder gegaard.
Nieuwe accessoire. De gietijzeren margriet was een beetje aan de vettige kant. Kreeg de luchtgaten met moeite open.
Tot nu toe bevalt de Smokeware kap goed!
Goeie vraag... Ik denk dat ie tussen de 90-95 zat. Eerst 2.5/3u met rookhout en daarna in de folie. Toen een aantal keren gecheckt, want heb de temperatuur niet bijgehouden.
De lamskruiden is van de Turkse winkel. Dat is een kant en klaar bakje met oregano, peper, rozemarijn, zout, knoflook, ui.
Met deze kruiden blijf je de echte lam smaak houden vind ik.
2.5u op de bbq met appel rookhout en daarna in de folie. Tussendoor spieken of ie goed was
Lamsschouder bij de Turkse winkel gehaald. Gisteravond in verpakt met lamskruiden, peper en zout.
Vanmorgen om 11:30 op de bbq en rond 17u er af. Vlees van de botten gehaald en op een flatbread gedaan met verse knoflook mayonaise. Voor herhaling vatbaar!
De spit van Grill Guru. Ik gebruik hem op de Masterbuilt Kamado. Bij de Hornbach gekocht.
Klein kiertje. Past net een thermometer probe door heen. Merk er niets van. De temperatuur blijft stabiel.
Vandaag de eerste keer de rotisserie geprobeerd.
De spie is uitschuifbaar en de klemmen zijn voldoende verstelbaar, zodat ze op de Masterbuilt passen. Door de klemmen krijg je wel een kiertje, maar de temperatuur blijft stabiel dus daar heb ik geen last van gehad.
Kip van 1.4kg er aan en zonder...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.