BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door hoefnix

  1. H

    Meest bijzondere stuk vlees

    Meest bijzonder? Dan kan ik alleen Kobe beef zeggen. Wel de top kwaliteit nemen :).
  2. H

    To schort, or not to schort...

    Of dit  :P ziet er ook puik uit  :-O
  3. H

    To schort, or not to schort...

    Rvh6511 +1 Zo zie ik het ook, ik bespeur een trend om vlekken stoerder te vinden dan een eenvoudig schort (leer, model trut of gewoon ouderwets).  :P
  4. H

    To schort, or not to schort...

    En als je gasten hebt kleed je je om voordat je aan tafel gaat of gezellig in de werkkleding??  :P
  5. H

    To schort, or not to schort...

    Allemaal stoere mannen zonder schort ..... maar met dikke vetvlekken in de kleding  :-O Of trekken jullie een overall aan  :D
  6. H

    To schort, or not to schort...

    Vuil poets je er makkelijk weer af. En ik heb zo stoom reiniger die kan je er ook op zetten.
  7. H

    To schort, or not to schort...

    Het is een hype dat klopt  B-) Toch is er nog een extra voordeel: mocht je kokend water over je krijgen, het komt niet door leer heen. (mijn koksbuis is ook "niet-waterdoorlatend") De meeste huis-tuin-en-keuken schorten nemen het water op ... Na een wat mindere ervaring vind ik dat toch...
  8. H

    To schort, or not to schort...

    Ik heb van alles wat: koksbuizen (gebruik ik voor de kookclub) leren schort (gebruik ik zo nu en dan bij de Q) gewone schorten (in de keuken en af en toe bij de Q) Het ligt er maar net aan wat ik op de Q leg en welke kleren ik aan heb. Van de week waren we in de tuin aan het werk terwijl de Q...
  9. H

    Hans uit Borne stelt zich voor.

    Ha dorpsgenoot :). Hier geen oklahoma maar een Big Green Egg
  10. H

    Lak laag Primo

    Net effe gekeken mijn BGE heeft dit niet  :>
  11. H

    Koperen vat

    Wat betreft koper en voeding. In de horeca mogen al tijden geen puur koperen pannen meer gebruikt worden. De reden hiervoor is dat kopergroen (zeg maar koperroest) erg giftig is. Eerst werden de pannen vertind, maar dat smelt bij 230 graden en in een pan is dat wel te halen. Later werd nikkel...
  12. H

    Ervaring met BGE minimax?

    Dan zou ik een WGA of een COBB kopen. De minimax is nog echt zwaar (en kwetsbaar) om zo mee te slepen. Recent heb ik om die reden een COBB gekocht.
  13. H

    Nu ik het model toch heb gemaakt....

    Nou nog even een 3d printer en in miniformaat uitprinten die BGE!
  14. H

    Heel reetje

    Dan moet ik effe zoeken, het is denk ik nu bijna anderhalf jaar geleden.
  15. H

    Heel reetje

    Ik maakte van de ree: Van de ene voorbout een heerlijke reepeper. De andere voor een pastrami van de rug mooi in zijn geheel gebraden met morieljesaus. Afsnijdsels verwerken in een reekroketje of bitterbal. Een achterbout uitbenen en rollade. Andere achterbout tot reeham verwerkt.
Terug
Bovenaan Onderaan