Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dag allemaal,
Vandaag voor het eerst Pulled Pork gemaakt. Een mooie procureur van 2,5 kg.
Nooit gedaan en vandaag was de dag! En even ter controle, op weg naar mijn knorretje?
Gisterenavond voorbereid. Aan de hand van het recept van Noskos aan de slag gegaan.
In eerste instantie de EGG naar...
Goedemorgen,
Gisteren tussen de regenbuien door toch lekker gekooky op de BGE. Het werd runderstoof met rode wijn.
Het was voor mij de 1e keer om een gerecht te bereiden met een langere bereidingstijd. Maar het was gelukt!
Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar.
groet Harm
Dag allemaal,
Gisterenavond een lekker maaltijdje gemaakt. Mosselen met heeel veel verschillende groenten.
Een braadpan op rooster op 220 graden direct voor 5 minuten.
het was heerlijk!
Fijn weekend alvast!
gr Harm
Dag leden van het genootschap,
Afgelopen week was mijn zoon 21 geworden. Hij wilde graag zijn verjaardag vieren met een ‘21 Diner’ voor zijn vrienden.
13 vrienden uitgenodigd. We hadden het plan gemaakt om een mooi hoofdgerecht samen te stellen van de Q.
Voorgerecht van Carpaccio volgens...
Gisteren met wat vrienden gezellig een hapje gegeten. Heb inmiddels mijn EGG redelijk onder controle en heb steeds meer vertrouwen.
een voorgerecht van gemarineerde grote gamba’s, formaat heeeel groot en een hoofdgerecht van Bavette, gevulde portebello en gebakken krieltjes.
alle kruiden 🪴 uit...
Ik ga over twee weken een 21 dinner verzorgen. Een aantal vrienden van mijn oudste en deze krijgen een ultimate cooking experience zeg maar. Voor, hoofd en nagerecht van de Q
Nadat ik de bavette had gegrild direct, plaatste ik daarna de eggconvector en dit laat de temp direct 50 graden zakken.
de bavette is dan gegaard en komt tot rust onder aluminium folie. Daarna weer terug indirect en meten tot de juiste kern temp
Nee de planken heb ik met twee latten aan de achterzijde in elkaar gezet. Was voor mij toch te lastig. Nu met het warme weer merk ik wel dat het meubel zich gaat zetten zeg maar.
ik kijk zo ff naar de (simpele) tekeningen
Vandaag maar eens Bavette geprobeerd. 1e keer en super gelukt. Mooi stuk vlees van 1,2kg. De EGG naar 250 graden gebracht.
Daarna de Bavette om en om voor 4 minuten op dieect 🔥 .
Daarna de Bavette laten rusten en indirect af gegaard op 125 graden. Kern naar 60 graden.
mooi en lekker met een...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.