BasBQ
Beef en Steak

Bavette part II

 

HarmvanBrussel

Sprokkelaar
Berichten
43
Gisteren met wat vrienden gezellig een hapje gegeten. Heb inmiddels mijn EGG redelijk onder controle en heb steeds meer vertrouwen.

een voorgerecht van gemarineerde grote gamba’s, formaat heeeel groot en een hoofdgerecht van Bavette, gevulde portebello en gebakken krieltjes.

alle kruiden 🪴 uit eigen tuin. Helaas geen foto van de gamba’s maar wel het hoofdgerecht

direct op 2(0 graden, 5 minuten om en om en daarna indirect tot kern van 55 graden. Ik wilde een iets mindere rose kern.

was lekker!

CB79A05C-6B7C-4171-AE91-1F546FAC2EC5.jpeg
 
Het ziet er ook heerlijk uit.

Helaas geen foto van het gerecht op de bbq, dan hoort het niet in deze rubriek. Zal het even verplaatsen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan