BasBQ
Beef en Steak

21st Diner van de Q

 

HarmvanBrussel

Sprokkelaar
Berichten
43
Dag leden van het genootschap,

Afgelopen week was mijn zoon 21 geworden. Hij wilde graag zijn verjaardag vieren met een ‘21 Diner’ voor zijn vrienden.

13 vrienden uitgenodigd. We hadden het plan gemaakt om een mooi hoofdgerecht samen te stellen van de Q.

Voorgerecht van Carpaccio volgens traditioneel Italiaans gerecht met de rucola sla onder (!) de carpaccio. Geleverd door Driessen Food in Bunnik

Hoofdgerecht van Bavette, geroosterde groene asperges en tomaatjes en met geroosterde aardappeltjes uit de oven

Nagerecht was een grand dessert van petit fours en vanille ijs met slagroom en chocoladesaus.

was hard werken, maar erg leuk en succesvol.

gisteren een cote de boeuf soldaat gemaakt was ook weer lekker

fijne zondag nog
Harm

A9796105-B479-4DE8-A6E9-D7D31FED6DF8.jpeg


2E4C6EAB-4CCE-4D2C-9075-0BC5C4FB89D6.jpeg


45894673-4B53-49DE-B264-3EE5B7C66F47.jpeg


1B736B33-1259-4142-9EA3-9BA543F43326.jpeg


3E63EF63-AAEF-4979-A128-54B476F20483.jpeg


FB89798B-D1F5-4C45-9180-6B1D60359A2B.jpeg
 
Gefeliciteerd nog

dat is inderdaad hard werken maar mooi gelukt zo te zien 👍🏻
 
Moet een leuk feestje geweest zijn. En lekker niet te vergeten.
 
Van harte gefeliciteerd, ze zullen gesmuld hebben.
 
wauw, wilde dat ik daar bij was geweest, ziet er erg lekker uit dat menu!(y)🔥
 
Terug
Bovenaan Onderaan