BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door gadgeteer

  1. G

    Welke thermometer koop je als beginner??

    Heb jij exotisch glas? Afgelopen maand al ons glas laten vervangen voor HR++. Mijn 5 of 6 jaar oude Inkbird IBT-6X (bluetooth) is nog steeds probleemloos te gebruiken. WiFi ontvangst buiten is ook nog steeds prima.
  2. G

    'Porchetta' rode curry

    Ik heb het recept op Amazing Oriental nu inderdaad ook gevonden. Niet helemaal wat ik zocht maar wellicht deze maar eens proberen. Ik baal van mezelf dat ik niet heb kunnen onthouden waar ik het recept dan heb gelezen  X( Ik geef de moed echter niet op.
  3. G

    'Porchetta' rode curry

  4. G

    Morso Forno

    Ik zie vooral een gimmick, geen serieuze BBQ. Ziet er vast leuk uit op een terras maar praktisch oogt het gewoon niet.
  5. G

    Inkbird IBT 6X Bluetooth Thermometer

    Dat de software hoger kan worden ingesteld, zegt natuurlijk weinig over de gebruikte hardware (probes). Ik denk dat ze die 250 niet voor niets adviseren  ;).
  6. G

    Inkbird IBT 6X Bluetooth Thermometer

    Late reactive wellicht maar op de site van de fabrikant staat het volgende temperatuurbereik: 0~250oC / 32-482oF.
  7. G

    Ham met huid

    Interessant.
  8. G

    Ham met huid

  9. G

    Terlanco van bakker brandstoffen den helder

    Was wel Terlanco (ook met dezelfde witte zak). Voor mij niet meer. Dat ze door het gewicht niet vergruizen wil ik wel geloven maar door het betere smijtwerk zal er vast wel een hoop misgaan ;) Ik zal wel een slechte zak  B-) verpakking gehad hebben maar het vertrouwen is daardoor wel weg.
  10. G

    Terlanco van bakker brandstoffen den helder

    Heb een zak van deze gehad laatst (via de Welkoop). Wat een troep vergeleken met de fire-up die ik daarvoor gebruikte. De Terlanco's brokkelen al uit elkaar wanneer je ernaar kijkt, de zak zit onderin erg vol met gruis (zullen door het gewicht van de bovenste briketten wel bezweken zijn). Ook...
  11. G

    BBQ saus voor bijv. Burnt ends

    Wat als je de saus eerder toevoegt? Suiker karamelliseert overigens vanaf iets hogere temperatuur: http://www.food-info.net/nl/colour/caramel.htm https://nl.wikipedia.org/wiki/Karamellisatie Deze sites geven niet beide exact dezelfde temperatuur aan maar bieden wellicht toch genoeg info om de...
  12. G

    Ketel BBQ schoonmaak topic

    Ik borstel na afloop het hete rooster met een bbq borstel (en schraap alles wat er af kan weg). Bij het opwarmen borstel ik opnieuw. Uiteraard leeg ik de aspan ook voor iedere sessie hoewel dat wellicht voor de kortere sessies niet altijd nodig is. Om de paar sessies (zo vaak mogelijk wanneer de...
  13. G

    PulledPork

    3,7 en 2,2 KG.... en ook nog kip? Vast een grote vriendenkring? Heb laatst zo'n 2,1 KG gedaan en heb nu nog verschillende porties in de vriezer liggen.
  14. G

    HerQs temperatuurmeter op iBood

    Wellicht een wat late reactie maar ik zag dat Mediamarkt de HerQs ook verkoopt: https://www.mediamarkt.nl/nl/product/_herqs-easybbq-pro-1514898.html Had hem zelf ook bijna gekocht. Echter hadden ze hem niet op voorraad in de winkel en heb ik uiteindelijk de Inkbird besteld met 6 probes. Volgens...
  15. G

    Inkbird IBT 6X Bluetooth Thermometer

    Had hem binnen een week in huis. Ondanks dat de verkoper aangaf in de UK te zitten (was een Chinese verkoper), is de thermometer vanuit Duitsland gekomen. Inmiddels een aantal lange sessies gedaan en ben erg tevreden. Als je mij vraagt is deze zijn 60 euro (met 6 probes) wel waard.
Terug
Bovenaan Onderaan