BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door frank.vanboven

  1. F

    Rookmot/hout niet aan te krijgen

    De uitgedroogde buitenkant hoort inderdaad, maar moet je wel wegsnijden. Verstuurd vanaf mijn SM-T800 met Tapatalk
  2. F

    HeaterMeter Discussiedraadje

    Je zult port forwarding moeten instellen. Dat kan met de Experiabox. Heb het wel eens voor iemand gedaan Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
  3. F

    Stenen in Dammers

    Ik heb er ook een paar van Black Ranch cadeau gekregen. Doet het goed voor het gewicht. Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk
  4. F

    HeaterMeter Discussiedraadje

    Ik denk dat Noskos nog wel gaat reageren, maar,....lang geleden heb ik wat met componenten gespeeld. Dit is een transistor. Als je het type kunt lezen dan kan je er een kopen en insolderen. Het zou kunnen zijn dat hij zomaar is doorgebrand, maar er kan ook een andere oorzaak zijn. Verstuurd...
  5. F

    Pizza op de kamado

    Ik denk binnen 2 minuten. Ik heb pas een Mario leren hout stoken zonder rook in een steenoven in een truck.  Hij wilde de vloer op 250 hebben en de oven zelf nog wat heter.  Pizza's kwamen er binnen twee minuten uit .  Als de vloer nog warmer is,  wordt de kans op het verbranden van je bodem...
  6. F

    Bbq tijdens midwinterfeest de Rijp 2016

    Willem,  je bent niet in stijl voor het feest,  al maakt de BBQ veel goed :-) Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk
  7. F

    Ervaringen broil king keg 4000

    Hoi Willem, Tijdens L&S sessies heb ik met mijn Bastard ook veel condens.  Is dus niet specifiek voor de Kegg. Verstuurd vanaf mijn SM-T800 met Tapatalk
  8. F

    Hamburger; welk broodje is meest geschikt?

    Gewoon zelf bakken. Dan kan je het maken zoals je het wilt hebben.
  9. F

    DIY cold smoker - Aquariumpompje

    Ik had pas rookmot die wat te grof was. Ging ook steeds uit.  Heb de mot vervolgens fijner gemaakt in een koffiemolen.  Daarna ging het prima. Zorg er ook voor dat je CSG goed schoon is. Het gaas moet lucht kunnen doorlaten. Zelf brand ik hem in de houtkachel schoon nadat ik hem gebruikt heb.
  10. F

    reverse bbq met fotoverslag

    Prachtig ambachtswerk. Mag je heel trots op zijn!
  11. F

    Kerntemperatuur short ribs

    Hmmm... ik had toch echt meer tekst getypt. Inkoop is vaut gegaan. Moet ze dus weer bestellen. Ik heb dus ook weer tijd om een nieuw rolletje te monteren. Dank alvast voor de tips.
  12. F

    Kerntemperatuur short ribs

    Ff geen foto's
  13. F

    Kerntemperatuur short ribs

  14. F

    Bacon vergeten !!

    Ik heb er ook pas een twee weken in de pekel gehad.  Om te voorkomen dat hij te zout zou zijn heb ik hem afgespoeld en twee uur in een bak koud water gelegd.  Is een PERFECTE rauwe bacon geworden (heb hem koud gerookt)
  15. F

    Laagste stabiele temperatuur te behouden?

    Heeft het met alleen de BBQ te maken of ook met de kolen? Ik heb op de BlackBastard moeite om de temperatuur laag te houden.  Heb zelf het idee dat het komt door de kolen die te makkelijk ontbranden (Peko). Kunnen zwaardere kolen een beter resultaat geven?
Terug
Bovenaan Onderaan