Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik denk dat Noskos nog wel gaat reageren, maar,....lang geleden heb ik wat met componenten gespeeld. Dit is een transistor. Als je het type kunt lezen dan kan je er een kopen en insolderen. Het zou kunnen zijn dat hij zomaar is doorgebrand, maar er kan ook een andere oorzaak zijn.
Verstuurd...
Ik denk binnen 2 minuten.
Ik heb pas een Mario leren hout stoken zonder rook in een steenoven in een truck. Hij wilde de vloer op 250 hebben en de oven zelf nog wat heter. Pizza's kwamen er binnen twee minuten uit . Als de vloer nog warmer is, wordt de kans op het verbranden van je bodem...
Hoi Willem,
Tijdens L&S sessies heb ik met mijn Bastard ook veel condens. Is dus niet specifiek voor de Kegg.
Verstuurd vanaf mijn SM-T800 met Tapatalk
Ik had pas rookmot die wat te grof was. Ging ook steeds uit. Heb de mot vervolgens fijner gemaakt in een koffiemolen. Daarna ging het prima. Zorg er ook voor dat je CSG goed schoon is. Het gaas moet lucht kunnen doorlaten. Zelf brand ik hem in de houtkachel schoon nadat ik hem gebruikt heb.
Hmmm... ik had toch echt meer tekst getypt.
Inkoop is vaut gegaan. Moet ze dus weer bestellen. Ik heb dus ook weer tijd om een nieuw rolletje te monteren.
Dank alvast voor de tips.
Ik heb er ook pas een twee weken in de pekel gehad. Om te voorkomen dat hij te zout zou zijn heb ik hem afgespoeld en twee uur in een bak koud water gelegd.
Is een PERFECTE rauwe bacon geworden (heb hem koud gerookt)
Heeft het met alleen de BBQ te maken of ook met de kolen?
Ik heb op de BlackBastard moeite om de temperatuur laag te houden. Heb zelf het idee dat het komt door de kolen die te makkelijk ontbranden (Peko). Kunnen zwaardere kolen een beter resultaat geven?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.