Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vorig weekend voor het eerst Pulled Pork gemaakt op m’n Bastard!
Vrijdag avond begonnen met de schoonmaken en in de rub zetten van m’n Knorretje (2,5kg). Hier heb ik voor Pork Perfection gekozen.
Zondag ochtend om 08:00 was m’n Bastard mooi op temperatuur (115•C) en kon m’n Porky lekker in...
Ziet er goed uit! Ik ga mijn Procureur van 2,5kg vanavond nog in de rub zetten om deze zondag ochtend rond 08;00u op de Bastard te leggen! Hopelijk net zo’n succes verhaal als deze [emoji2325]
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Bastard op 130•C indirect
Rook hout (drie stuks verspreid) er bij
Watermeloen met dry rub op m’n nieuwe beste vriend
Na een uur ingesmeerd met bbq saus
Kern temperatuur blijft klimmen
Na weer een uur of anderhalf nog eens gelakt met saus
Doelend op kern temperatuur van 80/90•C
Ik heb ‘m rond...
Ja, hele meloen er op gedonderd. Recept adviseert een pitloze watermeloen. Don’t worry, je hebt echt geen last van de pitjes. Kortom, je kunt ‘m zo groot pakken als je wilt.. ik bedoel, zo groot als op je beste vriend past!
Insneden gemaakt om de rub net wat meer en beter aan te kunnen brengen...
Dit weekend weer wat nieuws geprobeerd: low & slow watermeloen (schijnbaar ook wel: vegan ham).
Uit nieuwsgierigheid wilde ik dit eens proberen, kijken hoe de smaken zich ontwikkelde en wat het resultaat zou zijn.
Nou ik kan jullie verzekeren; het was de ervaring waard!
Bijzonder hoe de...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.