BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door boston bud

  1. B

    Weber Master Touch GBS Premium E-5775

    volgens mij is de plate setter van aluminium, niet van dubbel aluminium zoals van de summit
  2. B

    Short Ribs op het Action ei

    misschien is er wat vet in je vuur of op je plaat terecht gekomen, dat geeft een beetje kaarsvet achtige smaak
  3. B

    Jack Daniels entrecote

    een kamado is een oven
  4. B

    Geprobeerd visje op smoker niet zo goed

    vis moet je roken op  80 graden ,en om de vis op te hangen heb je speciale haken die kan je bij multismoke kopen.
  5. B

    ervaing met El Fuego.

    Ik denk dat je beter een weber kan kopen
  6. B

    Roasted Beer Duck

    Hoi drummerboy ik denk dat je wilde eend beter kunt konfijten.
  7. B

    24 man en toch moeten improviseren.

    Ik heb ook een huis in spanje(Murcia) ga vandaag de slow n sear die ik uit Nederland heb mee genomen uitproberen.
  8. B

    Bistecca Fiorentina

    wijnranken altijd super smaak!
  9. B

    WGO cote a l'os in B?darieux Frankrijk

    dat ga ik ook doen volgende week!
  10. B

    Fatty

    ZIET ER LEKKER UIT!
  11. B

    Bastard BBQ

    Ja dat wil ik wel
  12. B

    pulled chicken eerste keer

    Geachte AV Ik Ben lid van het genootschap geworden omdat Ik wat wil Leren.ik BBQ indirect sinds een  Jaar,dus ik ben nog geen pittmaster,maar ook niet dom.Ik zou het waarderen als jij mij als mede lid zou helpen. Bvd Bas Bouter Master paling roken Kampioen 2006
  13. B

    pulled chicken eerste keer

    Hoi Sander is ook zonde.Maar vlinderen ging echt niet op de minimax.vond het al leuk dat er een kip van 2kg op paste. was trouwens wel heel erg lekker
Terug
Bovenaan Onderaan