BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door BeCrown

  1. B

    Familie BBQ

    Ga je 2 dagen Qen ?
  2. B

    Lelijkste Pulled Pork kroketten ooit

    Ik zou er graag mijn tanden in willen zetten  :D
  3. B

    Wine Can Chicken ! (1ste Run ooit) :D

    Dat is een overdruk ventiel  :)) is een stop om de stoom in de kip/holte te houden.
  4. B

    Even voorstellen: Hoi

    welkom Ron. Wat betreft de briketten, vind ik de nieuwe een verademing. Minder as en niet meer van dat gele vete. Gewoon eens proberen en zelf ervaren.
  5. B

    Gietijzeren grillplaat voor een landmann 11421, Blackdog

    misschien hier? https://www.gussroste.de/
  6. B

    Saus: Zigeunersaus

    Dat is een kotelet met het rugspek en het zwoerd er nog op. Deze saus ga ik ook maken, bedankt voor het delen.
  7. B

    Steven & Me Maart 2016 Baskische riblappen in een zoutkorst.

    Als je dit recept wilt maken, vraag dan wel om fijne riblappen. Dit is als het ware een ribeye met de nekplaat er nog op. Deze zijn dus beter geschikt om te grillen en dus lekkerder.
  8. B

    Kalfskarbonade op het ei

    Kalfskotelete, waanzinnig lekker. Peper zout olijfolie en salie. Langzaam op kern temperatuur brengen en daarna even af grillen. Heerlijk met een mooie salade en risotto.
  9. B

    rollade roken op een weber 57

    Het belangrijkste wat we nog missen aan informatie is het volgende : Wat voor een rollade ga je maken/kopen? Is het er een van de filet, of wordt het een procureur rollade, een braadrollade of eentje gemaakt van de buik. Vele soorten rollades en dus vele manieren om deze klaar te maken.
  10. B

    primo oval jr 200

    Mooi ding Leo, Nu willen we natuurlijk ook een mooie recentie lezen over deze ''kleine'' Primo. (ik wil er namelijk ook zo'n eentje en zou graag willen weten hoe "klein'' hij nou eigenlijk is en hoeveel je er werkelijk op kwijt kan)
  11. B

    Chuck roast

    De graangevoerde onderribben kan je wel gebruiken om steaks van te snijden, en dan eigenlijk alleen het voorste gedeelte ( dat is het deel dat loopt van de ribeye naar de nek ). Wordt veel verkocht als "poormans ribeye'' of " cowboy steak". Wel lekker, als ze maar niet te dik zijn gesneden...
  12. B

    Brikettentest

    Van de week voor het eerst gerwerkt met de nieuwe briketten van Weber. Het is een hele verbetering als je ze vergelijkt met de long lasting. Ik had een klein zakje van 4 kg gebruikt op de otp , in een snake gelegd en met 8 gloeiende brikketten er tegen aan gelegd. Heeft daarna ruim 10 uur...
  13. B

    terug van weggeweest

Terug
Bovenaan Onderaan