BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Arj@n

  1. Arj@n

    Picanha

    En het gevoel dat ik een uurtje te lang in de zon had gezeten.
  2. Arj@n

    Picanha

    Ja, die was prima. Helaas heb ik geen foto's van de gesneden plakjes.
  3. Arj@n

    Picanha

    Hij was iets van 1,3 Kg
  4. Arj@n

    Picanha

    Nou, deze is helaas al op :)
  5. Arj@n

    Picanha

    Afgelopen zondag maar eens een Picanha op de KJ gemaakt. De Picanha op een temperatuur van 130 graden langzaam gegaard tot de kerntemperatuur 48 graden was. Vervolgens laten rusten en de KJ lekker opgestookt om de Picanha nog even af te grillen tot de kerntemperatuur van 55 graden. Bij het...
  6. Arj@n

    Brood op de Kamado

    Het recept was niet zo ingewikkeld. We kunnen bij ons bij de molen heerlijke broodmixen krijgen.
  7. Arj@n

    Pulled Pork

    Zeer verstandig!
  8. Arj@n

    Pulled Pork

    Klopt helemaal. de stall ga je idd "gewoon" aan voorbij, maar weten hoe ver het proces is is toch wel prettig. Helemaal wanneer het eindpunt bereikt is. Tegen die tijd begint de maag ook wel te knorren :D
  9. Arj@n

    Pulled Pork

    En er was nog wat over. Of zouden ze het toch niet zo lekker gevonden hebben.... Hmmmmm:unsure: Dat was op de facebook van Free_ltd. Ben ook wel benieuwd hoe dat afgelopen is.
  10. Arj@n

    Pulled Pork

    Zo nu nog even wat foto's van het resultaat. 2 uur na het aanbrengen van de glaze de boel ingepakt en laten garen tot een kerntemperatuur van 88 graden. Echter was hij nog niet helemaal zacht dus de temperatuur door laten gaan naar 90 graden. Uiteindelijk met 8 man van gegeten en iedereen was...
  11. Arj@n

    Gerookte kipfilet van de Bastard

    Gerookte kipfilet...... Ook één van mijn favorieten.
  12. Arj@n

    Pulled Pork

    Zo, de glaze zit er op. Hij ziet er al goed uit....
  13. Arj@n

    Pulled Pork

    Hij gaat nog steeds lekker. Temperatuur blijft aardig op de 121 graden. Kerntemperatuur inmiddels 66 graden. Bijna tijd voor de glaze. Zelfs het weer werkt mee.
  14. Arj@n

    Pulled Pork

    Dat zou ik toch niet doen zonder kerntemperatuur meter. Meten is weten :)
  15. Arj@n

    Pulled Pork

    De procureur ligt op de KJ. Als het goed is vanavond een lekker broodje pulled pork.
Terug
Bovenaan Onderaan