Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Afgelopen zondag maar eens een Picanha op de KJ gemaakt.
De Picanha op een temperatuur van 130 graden langzaam gegaard tot de kerntemperatuur 48 graden was. Vervolgens laten rusten en de KJ lekker opgestookt om de Picanha nog even af te grillen tot de kerntemperatuur van 55 graden.
Bij het...
Klopt helemaal. de stall ga je idd "gewoon" aan voorbij, maar weten hoe ver het proces is is toch wel prettig. Helemaal wanneer het eindpunt bereikt is. Tegen die tijd begint de maag ook wel te knorren :D
En er was nog wat over. Of zouden ze het toch niet zo lekker gevonden hebben.... Hmmmmm:unsure:
Dat was op de facebook van Free_ltd. Ben ook wel benieuwd hoe dat afgelopen is.
Zo nu nog even wat foto's van het resultaat.
2 uur na het aanbrengen van de glaze de boel ingepakt en laten garen tot een kerntemperatuur van 88 graden. Echter was hij nog niet helemaal zacht dus de temperatuur door laten gaan naar 90 graden.
Uiteindelijk met 8 man van gegeten en iedereen was...
Hij gaat nog steeds lekker. Temperatuur blijft aardig op de 121 graden. Kerntemperatuur inmiddels 66 graden. Bijna tijd voor de glaze.
Zelfs het weer werkt mee.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.