BasBQ
Beef en Steak

Picanha

 

Arj@n

Tondelzoeker
Berichten
24
Afgelopen zondag maar eens een Picanha op de KJ gemaakt.

De Picanha op een temperatuur van 130 graden langzaam gegaard tot de kerntemperatuur 48 graden was. Vervolgens laten rusten en de KJ lekker opgestookt om de Picanha nog even af te grillen tot de kerntemperatuur van 55 graden.
Bij het afgrillen er gelijk weer even aan herinnert dat je de KJ niet in één keer open moet trekken. De onderarm is in elk geval weer mooi glad :oops:

20201011_155037.jpg


20201011_155320.jpg


20201011_174307.jpg
 
Lekker ziet er goed uit!
 
ziet er goed uit
was de garing ok?
 
Buitenkant ziet er goed uit
Zolang het leen maar het haar was ☺️
 
Prima stukje vlees!

Toch maar even laten "boeren" de volgende keer of de Q open maken met de andere arm zodat je in balans bent ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan