BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Arendje

  1. Arendje

    Mijn eerste beercan chicken

    Hij stond al lang op de planning en met dit mooie weekend voor de boeg moest het maar gebeuren. De eerste keer een beercan chicken! Bij mij “vaste” slager een hele kip gekocht. Deze heb ik vervolgens met rub ingesmeerd. Toen was het tijd om de dame op een blik te zetten. Ondertussen stond de q...
  2. Arendje

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Hier ook een tevreden KJ classic gebruiker. [emoji3] Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  3. Arendje

    Picanha reversed sear

    Ik heb hem op het gietijzer afgegrild. Omdat het donker was kon ik het alleen niet goed meer zien. [emoji85] Volgende keer moet ik eerder beginnen. [emoji6] De smaak was erg goed. Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  4. Arendje

    Picanha reversed sear

    Om het jaar goed te beginnen (en genieten van het mooie weer) maar weer een keer een groter stuk vlees klaargemaakt. Bij een goede slager een mooi stuk picanha gehaald, vet aan de bovenkant ingesneden en voorzien van alleen peper en zout. rustig gerookt op de Kamado (110c) tot een kern van 45c...
  5. Arendje

    Short ribs

    Zo dat ziet er heerlijk uit!
  6. Arendje

    Pulled pork (eerste x)

    En er vanaf kunnen blijven?
  7. Arendje

    Pulled pork (eerste x)

    De wind stond de goede kant op. 😂
  8. Arendje

    Pulled pork (eerste x)

    Knap al je er af kan blijven. 🤣
  9. Arendje

    Pulled pork (eerste x)

    Het was er vandaag mooi weer voor. Succes met de laatste loodjes. Eet smakelijk voor straks. Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  10. Arendje

    Pulled pork (eerste x)

    Dat was het ook. [emoji3526] Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  11. Arendje

    Pulled pork (eerste x)

    Het heeft even geduurd maar ik heb vandaag voor het eerst van mijn leven een pulled pork gemaakt. Gisterenavond het stuk in de rub gezet. vanmorgen nog extra ingespoten met appelsap. Om 8:30 de bbq aangezet en naar de 110 graden laten gaan. Ook nog wat eiken rookhout toegevoegd en het stuk...
  12. Arendje

    De jaarlijkse Appeltaart

    Wow, dat ziet er heerlijk uit.
  13. Arendje

    3-2-1 Spareribs

    Tja, amateur versus pro’s zullen we maar zeggen. Ik hoop steeds een beetje te verbeteren. 😉
  14. Arendje

    3-2-1 Spareribs

    Indirect, en tussendoor 2x gelakt.
  15. Arendje

    3-2-1 Spareribs

    Haha dat geloof ik. Ik had deze met een bbq saus afgelakt. Dat smaakte prima. Volgende keer probeer ik weer wat nieuws.
Terug
Bovenaan Onderaan