- Berichten
- 731
Vandaag was het weer eens tijd voor St Louis Pork Steaks.
5 steaks á 250 gram
Van Beekum All use Dry Rub
Sweet Baby Ray BBQ saus
Gulpener Wintervrund donker bier
Een paar uien
Een paar tenen knoflook
Een paar chunks kersenhout
Stap 1
Een uurtje roken op ca. 110 graden.
De gietijzeren ovenschotel met de saus met bier, bbq saus, gefruite uien en knoflook plaats ik onder het vlees. De saus kan opwarmen en eventueel vet komt in de saus.
Stap 2
Na het roken verhoog ik te temperatuur van de Kamado naar ca. 150 graden en neem het vlees van de rooster en leg het in de saus om verder te stoven. Dat duurde in dit geval 2,5 uur.
Stap 3
Als het vlees gaar is verhogen we de temperatuur van de Kamado naar circa 200 graden en grillen de steaks ongeveer 2 minuten per kant af.
5 steaks á 250 gram
Van Beekum All use Dry Rub
Sweet Baby Ray BBQ saus
Gulpener Wintervrund donker bier
Een paar uien
Een paar tenen knoflook
Een paar chunks kersenhout
Stap 1
Een uurtje roken op ca. 110 graden.
De gietijzeren ovenschotel met de saus met bier, bbq saus, gefruite uien en knoflook plaats ik onder het vlees. De saus kan opwarmen en eventueel vet komt in de saus.
Stap 2
Na het roken verhoog ik te temperatuur van de Kamado naar ca. 150 graden en neem het vlees van de rooster en leg het in de saus om verder te stoven. Dat duurde in dit geval 2,5 uur.
Stap 3
Als het vlees gaar is verhogen we de temperatuur van de Kamado naar circa 200 graden en grillen de steaks ongeveer 2 minuten per kant af.