- Berichten
- 154
Weber heeft sinds enige tijd een 'Full-Size Plancha - Voor houtskoolbarbecues 57 cm' (klik). Die lijkt me geweldig om van mijn kettle of WSM een bakplaat/griddle te maken voor. Van smashburgers en Philly cheese steaks tot complete rijstgerechten, van pannenkoeken en tosti's tot fajita's en (wet) burrito's. Ik zie van alles voorbij komen, lijkt me super tof om te doen naast het 'normale' BBQ'en. Alleen de prijs van dit ding is nogal hoog (€185,-) en dus twijfel ik.
Zijn er mensen die al ervaring hebben met dit ding? En hoe zou het zich verhouden tot de Ofyr-achtige ringen die je kunt vinden, zoals die van Grillrost (klik)
Alternatief is natuurlijk het gebruik van een grote skillet, maar de grote werkruimte met dit soort dingen is natuurlijk wel enorm fijn.
Zijn er mensen die al ervaring hebben met dit ding? En hoe zou het zich verhouden tot de Ofyr-achtige ringen die je kunt vinden, zoals die van Grillrost (klik)
Alternatief is natuurlijk het gebruik van een grote skillet, maar de grote werkruimte met dit soort dingen is natuurlijk wel enorm fijn.