- Berichten
- 223
Onlangs heb ik de Cheddar Jalapeño chicken gemaakt en die was geweldig. Vandaag heb ik een andere variant gemaakt.
Het idee blijft hetzelfde, de kip insnijden en dan zijwaarts insnijden zodat je een soort 'pocket' creëert. Die vul je dan met een mengsel en dan op 120 graden roken/garen.
Deze keer hen ik de vulling gemaakt van Philidelphia kaas en fetakaas. Ik heb daar ook nog wat Griekse olijven in verwerkt en de hele handel voorzien van Noskos the Greek kruiden.
Toen ze klaar waren heb ik ze in wat flatbread (gekocht) gedaan met wat rucola, en nog wat zelfgemaakte tzaziki die ik nog had staan.
De kip was supermals en smaakte goed, maar de kaasvulling was een beetje aan de droge kant. Achteraf wel logisch, want feta is nu eenmaal niet de sappigste kaas.
Het gerecht in zijn geheel had dus een beetje een droog mondgevoel.
Het idee blijft hetzelfde, de kip insnijden en dan zijwaarts insnijden zodat je een soort 'pocket' creëert. Die vul je dan met een mengsel en dan op 120 graden roken/garen.
Deze keer hen ik de vulling gemaakt van Philidelphia kaas en fetakaas. Ik heb daar ook nog wat Griekse olijven in verwerkt en de hele handel voorzien van Noskos the Greek kruiden.
Toen ze klaar waren heb ik ze in wat flatbread (gekocht) gedaan met wat rucola, en nog wat zelfgemaakte tzaziki die ik nog had staan.
De kip was supermals en smaakte goed, maar de kaasvulling was een beetje aan de droge kant. Achteraf wel logisch, want feta is nu eenmaal niet de sappigste kaas.
Het gerecht in zijn geheel had dus een beetje een droog mondgevoel.