Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik heb dit recept gevolgd en inderdaad gehakt gebruikt. Dit was een vrij grote bloemkool dus had voor mijn gevoel te weinig gehakt. Ik heb hem daarna nog afgelakt met BBQ saus. Was een geslaagd recept. (BBQ op 180 graden, 1 uur) en de bloemkool voorgekookt +/_ 10 minuten https://www.kampvuurkok.nl/bloemkoolbom/
Wij maken hier af en toe eens gewoon in de oven een bloemkool effe koken (paar minuten maar) en dan de oven in, met goed wat olijfolie op en kruiden. Kruiden zijn: eetlepel oregano, lepel paprika, lepel tijm, soms ook gewoon provencaalse kruiden en flinke draaien aan de pepermoelen. Wij gebruiken nooit zout buiten voor pasta en een snuifje in pizzadeeg. Rond de 200 graden en dan op het einde wat boter over. Deze is klaar wanneer hij niet meer hard is. Bij effe voorkoken is dat 20-25 minuten ofzo voor een kleine, voor een grote gaat dat al snel richting 45 minuten. Als hij toch te hard gaat, over de kom zilverpapier. Voorkoken hoeft niet perse, maar dan duurt het gewoon een pak langer en is de kans veel groter dat de top te hard gegaan is, dus zal je zilverpapier moeten gebruiken. Of dutch oven deksel ofzo
Heb ik trouwens ook al op de bbq gedaan, en dat was dus nog beter omdat er dan toch die lichte bbq smaak aanzit. Rookhout naar believen. Buiten de boter al iets "gezonder"
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.