- Berichten
- 2.366
Is ook moeilijk te zien op zo'n foto.Dan geeft dat toch een ander beeld. Dan komt dat idd wel overeen met die grote van mij. Denk niet dat ze nog groter te krijgen zijn.
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Is ook moeilijk te zien op zo'n foto.Dan geeft dat toch een ander beeld. Dan komt dat idd wel overeen met die grote van mij. Denk niet dat ze nog groter te krijgen zijn.
Oh zeer zeker wel!Ik ben geen expert maar van wat ik ervan heb gelezen doet het verder niks qua smaak en is het dus enkel een praktische afweging geweest voor mij.
Oh zeer zeker wel!
Wok hei (spreek uit als wok hee)!!!!
Dat heb je niet met gietijzer, maar wel met plaatstaal. Hoe meer je 'm gebruikt, hoe beter ie wordt.
DE karakteristieke woksmaak, de adem van de wok. Dat is wok hei.
Alleen dát al zou voor mij al beslissend zijn, naast 't voordeel dat je makkelijker omschudt met een lichtere pan en dat ie sneller goed heet is.
Die ik heb, van de Bastard, is vlak aan de onderkant. Dus die kan ik gewoon neerzetten.Ik zag net op mijn dealer zijn pagina dat hij wel gietijzeren woks verkoopt. Maar dus beter niet. Maar die is hol aan de binnenkant, maar onderaan is er gewoon een ronde waar je hem netjes mee op een plank kan zetten.
Hoe doe je dat dan meestal als je een gewone bolle hebt? Zit dan daar nog een ring bij of zo?
Ik had zo’n alu op de weber. Alles bleef er aan “plakken”. Twee keer gebruikt en toen snel op MP.Oh zeer zeker wel!
Wok hei (spreek uit als wok hee)!!!!
Dat heb je niet met gietijzer, maar wel met plaatstaal. Hoe meer je 'm gebruikt, hoe beter ie wordt.
DE karakteristieke woksmaak, de adem van de wok. Dat is wok hei.
Alleen dát al zou voor mij al beslissend zijn, naast 't voordeel dat je makkelijker omschudt met een lichtere pan en dat ie sneller goed heet is.
Ik had zo’n alu op de weber. Alles bleef er aan “plakken”. Twee keer gebruikt en toen snel op MP.
van waar dan nu ineens het enthousiasme van enkelen hier voor die alu variant?
Nee dat is weer heel iets anders.@Ronald Bonestroo waar je op doelt is de seasoning die je er in brand naarmate je de pan gebruikt. Dit doe je ook bij een gietijzeren pan.
Aluminium??Ik had zo’n alu op de weber. Alles bleef er aan “plakken”. Twee keer gebruikt en toen snel op MP.
van waar dan nu ineens het enthousiasme van enkelen hier voor die alu variant?
Nieuwsgierig! Japanse damast?Mijzelf eens verwend:
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Nieuwsgierig! Japanse damast?
Welke rvs soort heb je gebruikt? Ben wel benieuwd.