Zondagmiddag, dus eindelijk weer wat tijd om wat lekkers te maken.. Pizza uit de steenoven, de eerste keer weer dit seizoen!
Te beginnen met de voorbereidingen; hoeveelheden voor het deeg afgewogen en de toppings alvast gesneden,
Daarna de ovenvloer gepoetst en alvast aangestoken om lekker heet te worden,
Nu eerst tijd voor een versnapering en genieten hoe druk de bijtjes aan het werk zijn
Straks het deeg kneden en ca. 1 uur laten rijzen en dan kan het feest beginnen
Word vervolgd!
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Te beginnen met de voorbereidingen; hoeveelheden voor het deeg afgewogen en de toppings alvast gesneden,

Daarna de ovenvloer gepoetst en alvast aangestoken om lekker heet te worden,

Nu eerst tijd voor een versnapering en genieten hoe druk de bijtjes aan het werk zijn


Straks het deeg kneden en ca. 1 uur laten rijzen en dan kan het feest beginnen

Word vervolgd!
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk